WTC Expo


Heliconweg 52 8914 AT Leeuwarden
0582941500 Klik om te bellen

Over WTC Expo

WTC Expo biedt een uniek podium voor grootschalige evenementen en is dé plek voor betekenisvolle ontmoetingen

WTC Expo Leeuwarden biedt als grootste evenementencomplex van Noord-Nederland onbegrensde mogelijkheden voor publieke en zakelijke evenementen. Van grootschalige beurzen en congressen tot overweldigende evenementen. Het vloeroppervlak van 35.000m2 gecombineerd met de gastvrijheid van het team maken van WTC Expo dé locatie voor spraakmakende (internationale) beurzen, evenementen, feesten, vergaderingen, seminars, symposia en congressen.

WTC Expo Leeuwarden geniet internationale bekendheid vanwege haar goede bereikbaarheid, topproducties, faciliteiten en een flexibel team die in staat is om snel te schakelen en korte lijnen heeft met haar opdrachtgevers. Daarnaast heeft WTC Expo een ervaren horeca afdeling die goed is ingespeeld op grote groepen en is er parkeergelegenheid voor maar liefst 2.300 personen. Direct naast de veelzijdige expohallen van WTC Expo is het Green Key Westcord WTC hotel gelegen met 143 hotelkamers en 15 moderne vergaderzalen. WTC Expo heeft alles onder één dak wat mogelijkheden biedt om allerlei uiteenlopende evenementen te organiseren.

Jaarlijks trekken de evenementen van WTC Expo honderdduizenden nationale maar ook internationale bezoekers. Door het organiseren van eigen evenementen heeft WTC Expo een breed netwerk vol kennis over de beste toeleveranciers en producenten in de omgeving. Die kennis en kunde zetten we graag in om van jouw evenement een top evenement te maken!

Ontvang je graag meer informatie? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op via info@wtcexpo.nl of 058-2941500.

 

Soort entertainment of bedrijf

Evenementenbureau

Onze locatie

WTC Expo


Heliconweg 52 8914 AT Leeuwarden
0582941500 Klik om te bellen