WOP


Reduitlaan 27 (unit 0.1) 4814 DC Breda
0854848000 Klik om te bellen

Over WOP

Wie is WOP?
WOP is dé specialist op het gebied van zakelijke, feestelijke en actieve evenementen. We verzorgen talloze bijeenkomsten, van intake tot evaluatie, vertrouwd en veilig. Dat is op zich niet uniek, de manier waarop we dit doen wel.

Het beleid van WOP is heel helder: we willen doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn. Zo kunnen we verrassende, hoogwaardige evenementen voor u organiseren. Dat doen we met ervaring en passie....en een lach op ons gezicht.

Wat uw wensen, doelstellingen en budget ook zijn, samen bepalen we de norm. En WOP zet natuurlijk nog nét dat ene stapje extra. We houden hierbij het hele traject volledig voor u onder controle. ‘Ontzorgen’ heet dat bij WOP.

Communication with a smile
Een evenement is voor WOP pas geslaagd als iedereen rondloopt met een glimlach op het gezicht. Op het gezicht van de gasten, onze directe opdrachtgevers en onze eigen mensen. De lach; het beste communicatiemiddel.

U wilt uw kernwaarden en doelstellingen vertaald zien in een pakkende campagne en een originele bijeenkomst? Zowel intern als extern? Communicatie speelt dan een grote rol. Een glimlach op gezichten toveren, is een vak. Helder, pakkend en professioneel communiceren is dat ook. WOP beheerst het beiden.

Make your event smile
Evenementen zijn er in heel veel vormen, formaten en thema’s. Maar er is slechts één algemene waarheid over evenementen: mensen zijn altijd het middelpunt. En die mens kent maar één universele karaktertrek: de glimlach.

WOP organiseert evenementen en communicatietrajecten. Wij behoren zelfs bij de Nederlandse top in onze branche. En met onze activiteiten jagen we op zo veel mogelijk glimlachen. We verzamelen ze in een ‘Book of smiles’.

Een glimlach is het beste meetinstrument voor tevredenheid bij evenementen. De glimlach op de gezichten van de deelnemers, maar ook de glimlach op de gezichten van de organisators van uw evenement. De mensen die maandenlang met ons hebben samengewerkt.

WOP makes your event smile.

Soort entertainment of bedrijf

Evenementenbureau

Onze locatie

WOP


Reduitlaan 27 (unit 0.1) 4814 DC Breda
0854848000 Klik om te bellen