Terug

Drumschool The Beat Sappemeer, Freddy Kerdijk, heeft een verrassing nodig?

Peter Jonker

Hallo,

 

Ik heb een vraag en ik hoop dat u er een leuk antwoord op heeft. (Toto speelt op dit moment Afrika op de radio..toeval?)

Freddy Kerdijk heeft in Sappemeer een drumschool en is heel erg begaan met zijn studenten. Ik ben er 1 van. De school bestaat dit momenteel 6 jaar en heeft aan nieuwe studenten geen gebrek. Freddy heeft een positieve invloed op al zijn leerlingen en moet daarvoor eens in het zonnetje gezet worden.

Hij heeft vroeger in meerdere bands gespeeld, en niet onverdienstelijk.

 

Freddy is een enorme fan van Toto. Hij drumt alle partijen van Toto feilloos. Hij heeft een paar jaar geleden zelf geregeld dat hij met de band op de foto mocht toen zij een concert gaven in de Eurohal in Zuidbroek. Zij waren op doorreis naar Scandinavie.

Ik las dat ze ons dit jaar weer verblijden met een optreden.

Zou het misschien, omdat Freddy het echt verdient mijnsinziens, mogelijk zijn iets te regelen met bv meet and greet, of een liedje meespelen oid? Ik hoop dat er iets te regelen is want ik gun het hem zo erg.

Hij doet al jaren goed werk in Sappemeer en brengt soms jongeren door zijn enthousiastme weer op het rechte pad. Ik weet zeker dat ik hem geen groter plezier kan doen.

 

Ik neem aan dat u meer aanvragen krijgt en niet alles kan of mag honoreren, maar heb het in ieder geval gevraagd.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Peter Jonker

06-20782002


1 Antwoord

Antwoord van Advance Events

Helaas kunnen wij deze aanvraag niet honoreren. Wij hebben zelf geen directe contacten met de band, vandaar.