Vlindervriendjes


Meerkoet Sommelsdijk 3245 TK Sommelsdijk
+31 613 400 445 Klik om te bellen

Over Vlindervriendjes

Waarom is Vlindervriendjes de beste keuze voor u?

Vlindervriendjes Entertainment, professionals in kinderentertainment voor het kinderfeest aan huis, op lokatie of meerdaags kinderevenement. Ieder kind staat stuk voor stuk in de hoofdrol van zijn moment bij onze artiesten. zo zijn bijvoorbeeld onze professional facepainters zijn de overtreffende trap van sminken. Ieder persoon(jong en oud) veranderd in een levend kunstwerk.

Meer over Vlindervriendjes:

Vlindervriendjes Entertainment is passie voor kleurrijk kinderentertainment. Onze artiesten betrekken de kinderen in hun spel zodat ieder persoon met een stralend gezicht verder gaat. Wij staan voor het ontzorgen van kinderevenementen, zo heeft u tijd om mee te genieten.

Wat kan Vlindervriendjes u bieden?

Vlindervriendjes Entertainment levert een totaal pakket aan kindervermaak. Alles onder 1 dak van A tot Z geregeld. Denk bijvoorbeeld aan: Facepainting(het betere schminken), glittertattoos, balloonmodeling, springkussen, schuimparties, kinderdisco enz.

Wie gingen u voor?

Onze klanten kiezen voor hoge kwaliteit, dat verwachten ze en dat krijgen ze. De beloning: de vele complimenten bij onze opdrachtgevers.

Vlindervriendjes in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Diverse artiesten
Kinderentertainment
Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Vlindervriendjes


Meerkoet Sommelsdijk 3245 TK Sommelsdijk
+31 613 400 445 Klik om te bellen