The London Knights


Ranonkelhof 4 6002 PC Weert
06 53673868 Klik om te bellen

Over The London Knights

De mannen van ‘The London Knights’ komen elk jaar weer naar Nederland en België galopperen. Deze stripformatie uit Engeland, bestaand uit 5 ontwapende mannen, brengt het zwoele zomeravond gevoel nog één keer terug in het voor- en najaar.
Je ziet ze al van een afstand aankomen: haren wapperend in de wind, een glimlach die kan verblinden, druppels transpiratie glijden langzaam over de gespierde borstkas, sterke handen aan de teugels. Nee, het is geen romance-Novell, maar de glanzende realiteit. De vijf ‘prinsen uit Londen’ reizen helemaal vanuit Engeland naar Nederland, Duitsland en België om het publiek : zonder harnas, zonder helm en zonder… shirt?
In tegenstelling tot de zittende ridders aan de ronde tafel, veroveren deze mannen vol enthousiasme de harten van het publiek met hun moves. De formatie, onder de UK vlag van artistiek leider en the legend on stage; Mr. Paul Grant, brengen een avondvullende show met een diversiteit aan acts, van exotische dans tot acrobatische moves, waarin de persoonlijke skills van elke man worden uitgelicht.
Deze succesformule treedt al jaren in Nederland, Duitsland en België op voor volle zalen en ook dit jaar brengen ze weer een heroïsche show. Dus, is dit jouw holy grail? Je kunt het zelf ervaren.

Foto's

Soort entertainment of bedrijf

Diverse artiesten

Onze locatie

The London Knights


Ranonkelhof 4 6002 PC Weert
06 53673868 Klik om te bellen