The Box Company


Markendaalseweg 44 4811 KC Breda
073-2032124 Klik om te bellen

Over The Box Company

Meer over The Box Company:

The Box Company verzorgt originele teambuilding­acti­vi­tei­ten (waaronder Escape Room Experiences) voor grote groepen (100 tot 2000) waarbij uitdaging, competitie, spanning en lol de basiswaarden zijn van iedere beleving. De producten en diensten van de klant kunnen volledig worden meegenomen in het onderwerp van de Boxen. Dit betekent dat het mogelijk is om uw persoonlijke touch mee te geven.

Wat kan The Box Company u oa. bieden?

De Escape Room is een wereldwijde rage waar een groep mensen in een uur een ruimte vol vraagstukken, codes en obstakels moet zien te verlaten. Veel Escape Rooms beperking zich tot ±10 deelnemers tegelijk. Iets wat grotere bedrijven direct buitenspel zet. The Box Company heeft een Escape Room Experience ontwikkeld voor groepen van 80 tot 2000 deelnemers! Een zenuwslopend spel met rondes en een razend spannende finale. Het spel kan op elk gewenste locatie gespeeld worden; bij u op kantoor, een evenementenlocatie of een andere door u uitgekozen locatie.

Wie gingen u voor?

HEMA:
"Als onderdeel van een 2-daags 'Trots op HEMA'-evenement voor onze medewerkers in NL en de overige HEMA-landen, hebben wij als HR Center of Expertise samen met The Box Company een HR Escape Room georganiseerd (8 escape rooms per dag) onder de naam GO FOR GOLD, gelieerd aan een van onze HEMA values WE WIN TOGETHER. Het was razend populair, we moesten mensen teleurstellen bij volle rooms en de samenwerking, winning spirit en energie spatte er vanaf. Het team van The Box Company was super: enthousiast, behulpzaam, flexibel en deed er alles aan om dit onderdeel tot een groots succes te maken, niets was teveel. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen. Chapeau!" 
AHOLD:
"Super leuke ervaring met The Escape Room Expierence van The Box Company. Teambuilding en samenwerking staat centraal, en super spannend om in een beperkte tijd samen tot een goed resultaat te komen."

The Box Company in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Bedrijfsuitjes

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

The Box Company


Markendaalseweg 44 4811 KC Breda
073-2032124 Klik om te bellen