Stage & Drapes Support B.V.


Mercuriusweg 8 2741 TA Waddinxveen
070 307 7611 Klik om te bellen

Over Stage & Drapes Support B.V.

Wie zijn wij
Al ruim 21 jaar verzorgen wij voor de podia en aankleding van evenementen, beursen en festivals zowel nationaal als internationaal. In 2022 zijn wij samen gegaan met het bedrijf Drapes Support uit Spanje. Samen zijn wij onder de nieuwe naam Stage & Drapes Support verder gegaan. Ons magazijn is verhuisd naar Waddinxveen.

Waarom Stage & Drapes Support
Wij zijn uw partner voor al uw podia gordijnen. Wij hebben de kennis en ervaring om net die paar stappen verder te gaan dan andere. Dit in combinatie met een magazijn vol podiummaterialen en gordijnen is geen evenement te groot of te complex.

In ons magazijn staat vol met slimme en unieke oplossingen, zodat we we voor bijna elke uitdaging een oplossing kunnen bedenken.

Assortiment
Waarom met minder genoegen nemen?

Door ons steeds verder groeiende assortiment zijn wij in staat om podia in bijna alle mogelijke maten te bouwen, waaronder driehoekpodia, ronde podia en zelfs podia tot 300cm hoogte.

Al onze materialen zijn gekeurd door het TUV en voldoen daarmee aan de strengste regels in Europa, hierdoor kunnen wij u niet alleen van dienst zijn in Nederland, maar in heel Europa!

Onze organisatie
Ons bedrijf is opgericht om de vraag naar professionele podia en de steeds grotere vraag naar nette gordijnen te kunnen vervullen.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot het grootste en meest veelzijdige podium en gordijnen verhuurbedrijf uit de Randstad. Ons werkterrein is alleen vele malen groter, in heel Europa kunnen wij u helpen aan podia & theaterdoeken.

Ons team
Het team van Stage & Drapes Support B.V. wordt aangestuurd door Jasper Coolen, hij is al sinds 1995 actief in het verzorgen van evenementen.

Ondanks dat we met een groot team werken aan uw podium is hij toch degene die u aan de telefoon krijgt wanneer u contact met ons opneemt.

Audio visuele ondersteuning
Bij elk evenement hoort uiteraard ook een geluidsinstallatie en verlichting.

Voor een deel van de evenementen hebben wij zelf materialen beschikbaar. Bij de meer complexere evenementen werken wij nauw samen met diverse professionele audio visuele bedrijven, waardoor wij u een compleet pakket kunnen aanbieden.

Foto's

Stage & Drapes Support B.V. in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Stage & Drapes Support B.V.


Mercuriusweg 8 2741 TA Waddinxveen
070 307 7611 Klik om te bellen