Stadsavonturen Utrecht


Hooghiemstraplein 15 3514 AX Utrecht
0302467911 Klik om te bellen

Over Stadsavonturen Utrecht

Stadsavonturen: Organisatiebureau Utrecht
Cultuurproducent voor de zakelijke markt

Stadsavonturen als producent
Sinds 1998 is Stadsavonturen actief als producent van theaterproducties op basis van het culturele erfgoed van Utrecht. Met een team van professionele artiesten maken wij originele theaterevenementen met de stad als decor. Sinds kort voert de passie voor theater, stad & cultuurhistorie ons ook naar Leiden, Amsterdam en Den Bosch.

Wij produceren diverse theaterwandelingen, speurwandelingen, themadiners en cultureel entertainment op rondvaartboten en op locatie. Kenmerkend voor onze producties is de interactie met publiek en het creatief omgaan met de omgeving bij elk stadsavontuur

Stadsavonturen als organisatiebureau voor uw evenement
Naast het produceren is ook het organiseren van programma’s een kernactiviteit van Stadsavonturen. Onze producties combineren wij graag in volledig verzorgde arrangementen. Wij organiseren met veel plezier het hele jaar door uw evenement van welkom tot afscheid! Uitgebreide informatie over de samenstelling, tijdsduur en prijzen van onze arrangementen vindt u via de link: arrangementen

Maatwerk:
Heeft u belangstelling voor een stadsavontuur op maat? Wij realiseren ook unieke evenementen van idee tot uitvoering. Creativiteit, jarenlange ervaring, professionele expertise en een ontembaar enthousiasme zijn de middelen voor origineel maatwerk.
Uw doel & belang als richtlijnen voor het creatieve concept. Personeelsfeesten, incentives, creatieve teambuilding, business to business, stadsfeesten, stadspromotie, openingen, jubilea, kick offs, festivals en andere bijzondere gelegenheden.

Vragen of suggesties
Wilt u meer weten over onze activiteiten of heeft u ideeën voor een stadsavontuur op maat? Neem dan gerust even contact op.

Stadsavonturen: het leukste organisatiebureau van Utrecht.

Foto's

Stadsavonturen Utrecht in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Organisatiebureau

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Stadsavonturen Utrecht


Hooghiemstraplein 15 3514 AX Utrecht
0302467911 Klik om te bellen