Sprekersplatform B.V.


Hanzeweg 1 H 7418 AW Deventer
0570-500909 Klik om te bellen

Over Sprekersplatform B.V.

Het ervaren team van Sprekersplatform staat klaar om samen met u en de spreker van uw keuze een geslaagd evenement te realiseren! Wij zijn onderscheidend in onze persoonlijke werkwijze, servicegerichte houding, transparante afspraken en een goede kennis van de markt.


Sprekersplatform bemiddelt de beste spreker die optimaal aansluit bij uw wensen en doelgroep. Daarnaast denken wij desgewenst mee over de rest van uw evenement.
Als bemiddelingsbureau kunnen wij u bij uw event of zakelijke bijeenkomst altijd voorzien in een geschikte spreker of dagvoorzitter. Onze nauwe samenwerking met onze ruim 500 bekende topsprekers geeft u de garantie voor een juist advies, geheel passende bij uw bijeenkomst en thema.


Sprekersplatform is onderdeel van de Commix Group. Binnen Commix delen zes bedrijven hun kennis, waardoor ijzersterke multichannel campagnes gerealiseerd worden. Deze zes bedrijven vormen samen een team van specialisten dat communicatievraagstukken in de volle breedte beziet. Van offline tot online media, van print tot ether en van sprekers tot evenementen.

Tot uw dienst. Sprekend.

Foto's

Soort entertainment of bedrijf

Sprekers

Onze locatie

Sprekersplatform B.V.


Hanzeweg 1 H 7418 AW Deventer
0570-500909 Klik om te bellen