Schminkzilla


Aangelag 16 5541 GK Reusel

Over Schminkzilla

Waarom is Schminkzilla de beste keuze voor jou?

Schminkzilla is gespecialiseerd in het schminken van kinderen, glittertattoo's en bellypaints. Daarnaast geeft Schminkzilla schmink cursussen en workshops.

Naast de snelle designs die je vaak ziet bij kindergrime, kan Schinkzilla uitgebreide facepaints en bodypaint maken. Wat dacht je van een skull met Halloween of een ander eng monster compleet met een paar realistische wonden van wax en nepbloed. Of misschien wil je een bijpassende look voor je carnavalskostuum?

Schminkzilla doet meer dan alleen schminken. Ook voor ballon vouwen kun je bij haar terecht. 

Meer over Schminkzilla:

Geef je kinderfeest of evenement iets extra's met schmink,  glittertattoo's en/ of ballonvouwen. Verras de aanstaande moeder tijdens een babyshower met een bellypaint. Wil je zelf leren schminken? Schminkzilla geeft schmink cursussen en workshops op locatie in Reusel en Hapert.

Wat kan Schminkzilla je bieden?

Schminkzilla zorgt voor een leuke activiteit, waar iedereen maanden later nog over na kunnen praten. Een bellypaint is naast een mooie herinnering van het moment, een leuke activiteit. Voor kinderen geeft schmink net iets extra's op hun feest, zodat ze even iemand anders kunnen zijn.

Wie gingen je voor?

Schminkzilla heeft voornamelijk particuliere opdrachten bij kinderfeestjes en babyshowers. Maar ook in het bedrijfsleven heeft ze regelmatig schminkopdrachten voor bijvoorbeeld het Sinterklaas bedrijfsfeest. Daarnaast kan ze ook grime verzorgen voor theatervoorstellingen.

Schminkzilla in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Kinderentertainment
Workshops

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Schminkzilla


Aangelag 16 5541 GK Reusel