Rattlesnake Shake


Leliestraat 1 5342 BC Oss
0623618875 Klik om te bellen

Over Rattlesnake Shake

Al meer dan 15 jaar houdt Rattlesnake Shake een ongekende live reputatie hoog. De balans tussen heftig en hitgevoelig is al jaren een schot in de roos en de in Oss gerijpte mannen weten telkens van elk optreden weer een waar spektakel te maken. Dat de heren inmiddels aan hun tweede jeugd zijn begonnen is dit jaar duidelijk geworden. Uit 1600 bands werd Rattlesnake Shake door het Nederlandse publiek uitgeroepen tot populairste coverband van Nederland. Een titel die met eer gedragen zal worden.

Met het winnen van de Dommelsch Clash of the Coverbands public's favourite award zetten de heren dan ook een grote kroon op hun toch al lange erelijst. Met een nieuwe rockshow die zijn weerga niet kent trekken de beroepsfeestvierders momenteel door het land. De stijl laat zich het beste omschrijven als 'Cock Rock', rock met ballen dus! De set is opgebouwd rond een mix van pop/rockklassiekers, allen met de nodige jus overgoten en gemanipuleerd zodat ze het label Rattlesnake Shake kunnen dragen.

Rattlesnake Shake doet gewoon waar ze het beste in zijn. Keihard rocken en kiezen voor gevarieerde en originele invalshoeken. Humor, spelvreugde en energie zijn belangrijke kenmerken van deze muzikale slangenmensen. Het dak zal kraken maar niet bezwijken en het publiek zal met een overgrote glimlach huiswaarts gaan.

Rattlesnake Shake in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Band

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Rattlesnake Shake


Leliestraat 1 5342 BC Oss
0623618875 Klik om te bellen