Raaf Theater


Kattenbergweg 1-71 7101 BM Winterswijk
+31543530085 Klik om te bellen

Over Raaf Theater

Raaf Theater is bekend om z´n acts op stelten, gespeeld door het paar, hun zonen en een stel andere enthousiastelingen. 20 jaar bouwde Walt Raaf kostuums voor steltenlopers. Eerst werd vooral solo als steltloper gespeeld. Later ontwikkelde deze straatartiest acts voor duo's. Toen de zonen ook mee gingen stelten lopen werd de focus gelegd op het aankleden van groepen. Nu kan Raaftheater spelen met een groep van 15 personen. Dit kan zowel in 1 groep of met 3 groepen van 5 personen, maar ook met meerdere duo's. 

Het uitgebreide oeuvre van deze kunstenaar zorgt voor een brede inzetbaarheid. Artistieke acts voor kinderen, maar ook activiteiten ter promotie of reclame. Ontvangst, welkomsact of openingshandeling maar ook prachtige animaties op festivals. Raaftheater was op straatfestivals in Nederland, Duitsland, België en Luxemburg en soms ook daar buiten. Maar even zo goed doet het theater mee in sponsoractiviteiten voor een goed doel. Vaak wordt aan de hand van een thema verschillende passende acts voorgesteld, waar de klant dan makkelijk een keuze uit kan maken.

The street is his catwalk, Theater his fashion

Foto's

foto Theo Kock

Raaf Theater in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Artiestenbureau
Clowns
Diverse artiesten
Kinderentertainment
Kleinkunst
Muziek
Straattheater

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Artikelen

Theatergroep is klaar voor de festivals

Veel en lang oefenen hoe­ven de spelers van Walter Raben uit Meddo niet. De groepsleden kennen elkaar door en door en dus is meestal een half woord ge­noeg om hun show te laten slagen. „...

Onze locatie

Raaf Theater


Kattenbergweg 1-71 7101 BM Winterswijk
+31543530085 Klik om te bellen