Quizzing.nl


Betuwestraat 6-4 6811 MA Arnhem
0642661218 Klik om te bellen

Over Quizzing.nl

Waarom is Quizzing.nl de beste keuze voor u?

Quizzing.nl, de snelle pubquiz van de 21e eeuw. Quizzing.nl biedt de snelste pubquiz aan, niet pas na de ronde antwoord op de vragen en de score, maar na iedere vraag het goede antwoord, een bonuspunt voor het snelste antwoord en een bijgewerkt scorebord. Wij werk en landelijk en komen op locatie.

Meer over Quizzing.nl:

Quizzing.nl wil u een geweldige avond geven waardoor u en de andere deelnemers nog regelmatig terug komt als klant. Het plezier van de deelnemers staat voorop! Uiteindelijk moet deze snelle pubquiz de standaard worden zodat niemand meer een langzame pubquiz met pen en papier hoeft te spelen!

Wat kan Quizzing.nl u bieden?

Quizzing levert een uitstekende pubquiz op locatie tegen zeer competitieve tarieven. Een quiz op locatie, met quizmaster kan al vanaf 250 EUR (ex BTW) voor onze standaardquiz. Dit is onafhankelijk van het aantal deelnemers en teams.

Wie gingen u voor?

Onze klanten komen uit heel Nederland en we komen op bedrijfsuitjes, afscheidsfeestje, verjaardagen, jubilea en huwelijken. Onze quizzen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 18 tot 75 jaar, hoewel een quiz ontwikkeld kan worden voor jongeren. Zoals wij aangeven op onze beoordelingsformulieren: wij streven naar een maximale score en een evenement waarbij iedereen zich vermaakt. En na afloop zowel enthousiast is over alle goede antwoorden én nog iets nieuws heeft opgestoken. Ook als het niet besteld is, nemen wij essentiële apparatuur mee, zodat we niet afhankelijk zijn van de locatie. Zo redden we nog wel eens een feestavond.

Foto's

Winnaars pubquiz quizzing.nl

Quizzing.nl in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Bedrijfsuitjes
Evenementenbureau

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Quizzing.nl


Betuwestraat 6-4 6811 MA Arnhem
0642661218 Klik om te bellen