Partyschip Raderstoomboot De Majesteit


Valkenstraat 62 3011 VR Rotterdam
0104146744 Klik om te bellen

Over Partyschip Raderstoomboot De Majesteit

Welkom aan boord!
Ervaar de nostalgische sfeer die De Majesteit sinds 1926 tot een van de meest luxueuze raderstoomboten van Europa maakt. Het schip is schitterend gerestaureerd en tot in detail in jaren 20 stijl ingericht. Een unieke feestlocatie voor feestelijke en zakelijke evenementen.

De Showboat Party is een all-inclusive dinnercruise compleet verzorgd met culinaire heerlijkheden: een smakelijk én prachtig dinerbuffet, een verrukkelijk dessert en dranken. Gedurende de avond is er volop entertainment aan boord.

Gedurende het jaar bieden wij de volgende Dinnercruises aan:
Cruise & Dance (€ 79,50 p.p. all-inclusive) : Geniet van een havencruise, lekker eten & drinken en dans op de muziek van ons swingende entertainment. U wordt getrakteerd op de heerlijke disco uit de jaren 70 en 80, echte dance classics uit de jaren 90 en natuurlijk de hits van nu.

Rotterdam = HOT! (€ 84,50 p.p. all-inclusive) Havenstad, cultuurstad, wereldstad. Uitgeroepen tot coolste stad van Nederland. Daar moet je zijn voor een culinaire, muzikale en vooral feestelijke avond, varend langs de havens en de skyline. Jong en oud zijn het eens: Rotterdam is the place to be!

 Mississippi Steamboat Night (€ 89,50 p.p. all-inclusive) . Deze avond nemen wij u mee op een cruise over de Mississippi. Het wordt een feestelijke cruise met entertainment (live muziek, dansshow & blackjack) en culinair genot. Stap aan boord van Europa’s grootste raderstoomboot en laat u verrassen door cast & crew.

Dus heeft u iets te vieren of wilt u gewoon een gezellig avond uit? Vaar met ons mee en beleef een unieke avond uit!

Bel voor de mogelijkheden naar 010 - 4146744 of kijk op onze website www.raderstoomboot.nl.

Tot ziens aan boord!

Foto's

Raderstoomboot De Majesteit in de haven van Rotterdam

Onze locatie

Partyschip Raderstoomboot De Majesteit


Valkenstraat 62 3011 VR Rotterdam
0104146744 Klik om te bellen