Paintball Safety Zone


Groothoefblad 9 06 86 49 61 49 3193 GA Hoogvliet
06 86496149 Klik om te bellen

Over Paintball Safety Zone

Ons paintballveld in Hoogvliet is spectaculair en spannend!!

Allemaal nieuwe objecten en een tunnel met 6 uitgangen om in te paintballen, Paintball Hoogvliet bevindt zich in een deelgemeente van Rotterdam.

Wij verzorgen paintball in Hoogvliet voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten of gewoon een paintballparty als vrienden onder elkaar. Wij hebben geen vaste speeltijden. Wij proberen zoveel mogelijk in overeenstemming met u de speeltijden te plannen. Dit alles om u een onvergetelijke paintballdag te bezorgen waarin uw groep centraal staat. Wij hebben maar één doel en dat is dat u aan het einde van de dag lachend en met leuke herinnringen Paintball Hoogvliet verlaat.

U speelt altijd paintball met uw eigen groep en een eigen marshall die u zal begeleiden met paintballen.

Zoals hierboven vermeld organiseren wij tevens vrijgezellenfeesten, daarbij is altijd een konijnen-/bokitopak ter beschikking. Tevens is een paintball konijnenpak te koop (ter herinnering aan een gezellige dag bij The Safetyzone). U kunt bij ons in Hoogvliet ook eventueel voor of na uw paintballspel een bittergarnituur bestellen of bbq-en. Deze laatste bestaat uit verschillende soorten vlees, salades, stokbrood en kruidenboter. Verder hebben we altijd drank en snacks die u tussen de paintballspellen kunt nuttigen. Heeft u andere wensen, geef deze aan want alles is bespreekbaar.

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events

Onze locatie

Paintball Safety Zone


Groothoefblad 9 06 86 49 61 49 3193 GA Hoogvliet
06 86496149 Klik om te bellen