Outdoorpark SEC Almere


Verlaatweg 2 1358 AJ Almere
036 538 4855 Klik om te bellen

Over Outdoorpark SEC Almere

Van gezellige groepsuitjes tot stoere survivals

Wij zorgen voor een actief en gezellig programma waar iedereen aan kan deelnemen. Heerlijk buiten, lekker actief, en vooral: met super veel plezier!

Outdoorpark SEC Almere richt zich op teambuilding, bedrijfsuitjes, schoolreisjes, kinderfeestjes en familie-uitjes. Gasten kunnen kiezen uit meer dan 60 verschillende arrangementen en wij maken met plezier een arrangement op maat.

Met een park van 5 hectare, eigen horeca, een team van 40 medewerkers en meer dan 25 jaar ervaring zij wij in staat om ieder feestje of evenement tot een succes te maken.

De outdoorprogramma’s vormen een afgewogen mix van plezier, sport en avontuur. Outdoorpark SEC Almere biedt de leukste uitjes in de natuur. Boogschieten, Expeditie Outdoor, mountainbiken of een stoere survival. Speel een ontspannen partijtje boerengolf of geniet van een prachtige kanotocht door de natuur.

Het outdoorpark met bos, veld en water biedt oneindig veel mogelijkheden en op onze tweede locatie Strandbad Duin organiseren we de leukste strand activiteiten. Daarnaast zijn we een unieke locatie voor vergaderingen, recepties en presentaties.


Outdoorpark SEC Almere, Flevoland
Verlaatweg 2
Almere
036-5384855
Plezier, sport en avontuur.

Foto's

Outdoorpark SEC Almere

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events
Bedrijfsuitjes
Evenementenbureau
Kinderentertainment
Organisatiebureau
Teambuilding
Workshops

Onze locatie

Outdoorpark SEC Almere


Verlaatweg 2 1358 AJ Almere
036 538 4855 Klik om te bellen