Moticu - de mobiele DJ


Beneluxlaan 104 6164 EV Geleen
06-23936666 Klik om te bellen

Over Moticu - de mobiele DJ

Moticu is DE mobiele DJ oplossing voor al uw evenementen, zakelijke borrels, feesten en partijen. Eigenlijk is de moticu geschikt voor elke gelegenheid. Verrassend, mobiel en een echte eyecatcher op elk feest.

Uw publiek zal verrast zijn als een DJ al lopend binnenkomt. Geen opbouwtijd en grote DJ sets die veel plek innemen. Één mobiele oplossing die nog geen vierkante meter in beslag neemt. Mocht u een groter publiek willen bedienen is het ook mogelijk om moticu draadloos door te verbinden met een grotere geluidsinstallatie.

Moticu bevat een 400 watt luidspreker, een mixer met microfoonaansluiting en een mp3 unit met een oneindige keus aan muziek, hierdoor is voor elk wat wils. De unit is accu aangedreven en kan 4 tot 5 uur mobiel draaien op vol volume. Mocht een feest onverhoed langer duren kan Moticu uiteraard op het lichtnet worden aangesloten.

Moticu is volledig aan te passen naar elk thema en te customizen met de mooiste logo's en gekste kleuren. Omdat deze mobiele oplossing het publiek verrast maakt hem dit uitermate geschikt voor reclame acties in winkelcentra, op beurzen en andere gelegenheden.

Foto's

Mobiele dj Moticu

Moticu - de mobiele DJ in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Drive-in-show

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Moticu - de mobiele DJ


Beneluxlaan 104 6164 EV Geleen
06-23936666 Klik om te bellen