MJG/Events-Promotie


Hart van Brabantlaan 12-16 12-16 5038 JL Tilburg
0651207137 Klik om te bellen

Over MJG/Events-Promotie

MJG/Events-Promotie blinkt uit in ontzorging: we creëren,produceren,coördineren en evalueren al onze projecten. Betrokkenheid, kwaliteit en controle, daar staat MJG/Events-Promotie voor. 

MJG/Events-Promotie (voorheen bekend als Marianne Jacobs Groep) is dé specialist op het gebied van winkelcentrumevents en -promotie. Met veel passie creëren, produceren en organiseren we ruim 20 jaar originele evenementen voor winkelcentra en -gebieden. Wij zijn organisatorisch sterk. Het samenstellen van totaalprogramma's waarin de consument centraal staat weten we effectief neer te zetten  in een allroundbeleving. Meer levendigheid in uw winkelcentrum of -gebied is ons oogmerk. Voor een optimaal resultaat verhogen we uw bereik door onze offline activiteiten  te integreren met online kanalen en promotiematerialen. Denk hierbij aan social media acties, drukwerk, banners en flyers. 

Traditioneel of trendy? MJG/Events-Promotie biedt een breed assortiment aan activiteiten die allen het doel hebben om meer traffic te generen, het verblijf in uw winkelcentrum of -gebied te veraangenamen en te verlengen, en een terugkommoment te creëren. Verblijd uw bezoekers met onze promotionele acties, met enthousiasme en stijl uitgevoerd door onze hospitality. Verras uw bezoekers met ons pakkende (theatrale) entertainment, onze creatieve workshops en doeltreffende (win)acties. Verwonder uw bezoekers met onze smaakvolle food en fashion events en in het oog springende attracties.  

Wij stellen de bezoeker centraal en hebben aandacht voor uw doelgroep en doelstellingen. Mag het wat meer zijn, of heeft u toch liever iets op kleinere schaal? Hoe ver uw budget ook reikt, we weten altijd een groots event neer te zetten! Door ons wordt uitsluitend maatwerk geleverd, met frisse ideeën en duidelijke communicatie. 

MJG/Events-Promotie in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Diverse artiesten
Evenementenbureau
Kinderentertainment
Muziek
Organisatiebureau
Workshops

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

MJG/Events-Promotie


Hart van Brabantlaan 12-16 12-16 5038 JL Tilburg
0651207137 Klik om te bellen