MindLeader | Joe Pequerrucho


Lisstraat 42 A 3037 RG Rotterdam
06 24936553 Klik om te bellen

Magic & Mystery Entertainment
Spraakmakend & verbindend amusement voor elk event
Ruim 25 jaar ervaring

Over MindLeader | Joe Pequerrucho

Joe Pequerrucho, Nederland's enige echte MindLeader, maakt van ieder evenement een onvergetelijke beleving vol verwondering en magische interactie.

Deze Magic & Mystery entertainer behoort tot een select groepje van Nederland's beste goochelaars, illusionisten en mentalisten.

Joe is geboren en getogen in Rotterdam. Hij ontwikkelde al op jonge leeftijd een passie voor magie, nadat hij zijn vader een simpele goocheltruc zag uitvoeren tijdens een familiefeestje. Het was echter niet alleen de truc zèlf die hem fascineerde, maar vooral de verwondering en de enthousiaste reactie van de toeschouwers. Hierin schuilde de èchte magie en ontstond de ambitie om een succesvolle carrière als magic en mystery entertainer na te streven. Met zijn professionaliteit en jarenlange ervaring als fulltime magic entertainer zorgt hij voor spraakmakend amusement met een hoge “Wow!”-factor.

Inmiddels geniet Joe al ruim 25 jaar van zijn bestaan als fulltime performer. Naast zijn internationale optredens heeft hij al mogen schitteren in vele (dinner-)shows, en heeft hij mee mogen werken aan diverse televisieprogramma’s. Zo was hij o.a. wekelijks primetime te zien in twee reeksen van het Belgische amusementsprogramma “De Magische 4” op VT4. Daarin deed hij vele bekende Vlamingen en Nederlanders verbazen met zijn kunsten. Ook was hij te zien in het uiterst populaire “Op zoek naar het zesde zintuig” van de KRO. In dit programma sloot zijn deskundigheid perfect aan bij zijn rol als waarnemer. Tijdens de tests die met de (zelfverklaarde) mediums en paragnosten werden gedaan zag Joe erop toe dat alles zo eerlijk mogelijk verliep tijdens het filmen.Deze geroutineerde magiër kenmerkt zich door zijn onnavolgbare demonstraties en stijlvolle shows waarin hij flirt met het bovennatuurlijke en de spot drijft met het irrationele. Met een cocktail van vingervlugheid, optisch bedrog, psychologische en zintuigelijke manipulatie maar ook de nodige dosis humor weet hij zijn publiek op vermakelijke wijze mee te voeren in een wereld van onbegrensde mogelijkheden.

Zijn indrukwekkende resumé bestaat uit een myriade optredens voor o.a. hotels, restaurants, casino’s, theaters, cruises en partyschepen, bedrijfsevenementen, beurzen, personeelsfeesten, dinner shows en zijn medewerking aan diverse mediaproducties.

Of het nu een centrale stand-up Mind Reading show betreft bij een speciale gelegenheid, of close-up illusies die hij rondlopend vertoont tijdens een walking dinner, borrel of receptie, succes is gegarandeerd!

Joe heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan en is een zeer toegankelijke performer die graag met u meedenkt over een magische invulling voor uw volgende evenement.

Magic, Mystery & Mind Control

Foto's

MindLeader | Joe Pequerrucho

Soort entertainment of bedrijf

Mentalist & Magic Entertainer

Onze locatie

MindLeader | Joe Pequerrucho


Lisstraat 42 A 3037 RG Rotterdam
06 24936553 Klik om te bellen