Joytime Vrijetijdsactiviteiten


Oostereind 12A 9444 XD Grolloo
0592 501 655 Klik om te bellen

Over Joytime Vrijetijdsactiviteiten

Joytime Vrijetijdsactiviteiten - De Stoerste Speeltuin van Drenthe

Prachtig gelegen bij recreatieplas De Kleine Moere in Grolloo vind je Joytime Vrijetijdsactiviteiten. Bij ons kun je een bezoek brengen aan het Outdoor Belevingspark en maak je ter plekke een keuze uit bijna 20 activiteiten òf kies je voor het Klimpark Outdoor Grolloo met spannende en grensverleggende parcoursen. Na afloop met een drankje en hapje nog even napraten en nagenieten? Dat kan bij het paviljoen met (overdekte) terrassen en uitzicht op het water.  

Voor wie?

Ons activiteitenaanbod is geschikt voor zowel groepen als de individuele bezoeker. Bedrijfsuitjes, een familiedag, schoolreisjes, kinder- of vrijgezellenfeestjes, maar ook verenigingen en jeugdgroepen beleven bij ons een mooie dag. Wil je met je gezin, vriendengroep, je partner of zelfs alleen iets leuks en actiefs komen doen? Ook dat kan! Wij bieden voor iedereen vanaf 4 jaar een leuk programma. 

Outdoor Belevingspark

In het Outdoor Belevingspark bieden we de standaard Outdoor activiteiten op een belevenisvolle manier aan. Bijvoorbeeld: Boogschieten zoals je het nog niet kent. Het gaat niet alleen om het raken van de roos. Wie schiet de meeste punten op het dartbord of ga je mee op jacht. Boogschieten is van een activiteit veranderd in een beleving. Ook hebben we een serie van 8 uitdagende klimwanden. Allemaal met een zelf zekerend systeem. Er is een traditionele klimwand, maar ook bijzondere vormen, uitsparingen en een duel wand. Wie klimt de snelste tijd of doe een afvalrace.

Ook de hindernis en survivalbaan, een rondje op ons ATB parkoers of diverse tochten in de mooie bossen van Grolloo en omgeving behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan Geo Caching, letterboxen, kompasloop en klootschieten. Een overzicht van alle mogelijkheden vind je op onze website. Wij garanderen: Van jong tot oud, voor elk wat wils!

Groepsactiviteiten

Voor de groepsactiviteiten maken we gebruik van de mogelijkheden van het Outdoor Belevingspark. Bovendien kunnen groepen ook kiezen voor een programma op maat met bijvoorbeeld de westerngames of een variathlon. Natuurlijk bieden wij ook avond activiteiten. Onze groepsactiviteiten zijn zeer geschikt voor teambuilding en in combinatie met ons horeca aanbod kies je voor een compleet verzorgd uitje. 

Klimpark Outdoor Grolloo
Dit prachtige Klimbos is gelegen op een absoluut unieke plek. Rondom en op recreatieplas De Kleine Moere zijn maar liefst 6 parcoursen gerealiseerd variërend tussen de 2 en 10 meter hoogte. 76 hindernissen en totaal 725 meter kabelbaan wachten op jou. Als je durft tenminste. De langste kabelbaan is 200 meter lang en gaat vanaf 10 meter hoogte bijna volledig over het water. Klimmen bij Outdoor Grolloo biedt een uitdaging, plezier, avontuur en een gegarandeerde adrenalinekick.

Horeca

Ons bedrijf is gevestigd bij recreatieplas “De Kleine Moere”. Hier bevindt zich ook het paviljoen “De Kleine Moere” met kiosk en terras. Je kunt hier terecht voor een kopje koffie, wat fris, patat, ijs en snacks. Daarnaast hebben wij diverse plates voor redelijke prijzen. Voor groepen hebben wij speciale arrangementen. Je moet hierbij denken aan koffie met cake of gebak, lunches, barbecues en buffetten.

Foto's

Lekker lounchen

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events
Bedrijfsuitjes

Certificeringen

Leukste uitje van Drenthe

Onze locatie

Joytime Vrijetijdsactiviteiten


Oostereind 12A 9444 XD Grolloo
0592 501 655 Klik om te bellen