Joyride


Oranje Nassaustraat 62 1611 EC Bovenkarspel
06 22170099 Klik om te bellen

Over Joyride

ALLROUND DUO/TRIO/BAND JOYRIDE

BIOGRAFIE
Joyride is in basis een zeer goed betaalbaar allround duo met de zangeres en entertainster Marthy en de zanger, gitarist en entertainer René, maar is inmiddels ook te boeken met 3, 4 of 5 personen. Wij hebben een zeer breed en gevarieerd Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, dus zeg maar voor elk wat wils.

Op verzoek hebben wij eventueel nog diverse exclusieve en unieke show en entertainment mogelijkheden, waarbij wij in vele soorten van showkleding vele nummers op een spetterende manier tussen de gasten in brengen, waarbij hier en daar een lach niet zal ontbreken.

WAT MAAKT JOYRIDE UNIEK ?
Wij als Joyride hebben niet alleen meerdere vocalisten, maar hebben ook de mogelijkheid om onze optredens op verzoek uit te breiden met onze exclusieve, unieke en spetterende show en entertainment sets. Daarnaast is onze altijd enthousiaste uitstraling typerend. Kortom: wij zijn een goed op elkaar ingespeelde band met vele mogelijkheden, waarbij de wensen van de klant ten alle tijden bovenaan staan.

WAT VOOR EEN REPERTOIRE SPEEL JOYRIDE ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten meer dan 5000 titels in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar de wensen van de klant worden ingevuld.

MET WAT VOOR EEN BEZETTING SPEELT JOYRIDE ?
Wij zijn in basis een allround duo met een zangeres en een zanger/gitarist, maar is ook te boeken met 3, 4 of 5 personen. Door de uitgekiende apparatuur, zijn wij in staat om in elke bezetting de sound van een volledige band neer te zetten.

WAT IS DE DUUR VAN EEN OPTREDEN VAN JOYRIDE ?
Wij brengen diverse sets van ongeveer 45 minuten met pauzes van ongeveer 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij zijn nl. geen band die op hun horloges staan te kijken terwijl er opgetreden wordt en wij hebben in principe ook geen vaste sets. Wij spelen nl. volledig in dienst van het slagen van het feest en mocht dat inhouden dat er een keer een set gespeeld moet worden die iets langer duurt, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Kortom: Joyride is een zeer flexibel en speelt altijd in op de situatie ter plekke. Indien u de keuze maakt voor toevoeging van onze show en entertainment sets, dan duren deze sets ongeveer 30 minuten per set.

WAT KOST JOYRIDE ?
De prijs voor Joyride is vanaf EUR 550,00. Deze opzet kan voor dezelfde prijseventueel worden uitgebreid met één of twee spetterende en unieke showsets. De prijs is op basisvan maximaal 5 sets binnen een tijdsbestek van 5 uur. Onze prijzen is incl. 9% BTW, incl. professionele geluidsapparatuur tot 250 personen en incl. podiumlicht. De prijs is ook incl. reiskosten m.u.v. Zuid Limburg, Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden..

Wij beschikken over een inhoudingsplichtigenverklaring. Dit even voor optredens voor bedrijven, stichtingen en verenigingen.

HOE KUNT U JOYRIDE BEREIKEN ?
Joyride / Allroundmuziek.nl
Mob. 06-22170099
E-mail: info@allroundmuziek.nl

Foto's

Joyride in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Band
Diverse artiesten
Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Joyride


Oranje Nassaustraat 62 1611 EC Bovenkarspel
06 22170099 Klik om te bellen