Holland Welcome Tours B.V.


Turnhoutplantsoen 24 1066 NT Amsterdam
0617595704 Klik om te bellen

Over Holland Welcome Tours B.V.

De leukste events en uitjes van Nederland!

Best lastig om weer een origineel event te organiseren, dat toegankelijk is voor uw personeel, de partners en misschien ook de kinderen?! Niet voor ons, want Holland Welcome Tours biedt tal van mogelijkheden om uw evenement tot een succes te maken voor iedereen. Van de Middeleeuwen tot futuristisch, van back-to-basic tot super-de-luxe.

Holland Welcome Tours doet meer...
Alle voorzieningen rondom vergaderarrangementen, bedrijfspresentaties/ -trainingen of congressen regelen wij ook graag voor u. Wij zijn continue bezig ons veelzijdige aanbod met nog meer leuke locaties en activiteiten uit te breiden. Ons gevarieerde aanbod maakt het mogelijk voor elk budget een tailormade programma op te stellen. Heeft u al een duidelijk idee hoe uw evenement eruit moet gaan zien, maar niet de tijd om het zelf uit te zoeken en te regelen, dan zijn wij u graag van dienst. Indien u wilt reserveren of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Losse diensten
Alleen een locatie nodig, of bijvoorbeeld een transfer per boot of bus van het hotel naar de vergaderzaal? Kijk eens bij à la carte, u mag alle mogelijke services ook los van elkaar boeken.

Bel voor inlichtingen
tel: 06-17595704

Foto's

Holland Welcome Tours B.V. in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Bedrijfsuitjes
Evenementenbureau
Facilitair Bedrijf
Kinderentertainment
Organisatiebureau
Teambuilding
Workshops

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Holland Welcome Tours B.V.


Turnhoutplantsoen 24 1066 NT Amsterdam
0617595704 Klik om te bellen