HJ Event Productions


Henrica van Erpweg 163 3732 BE De Bilt

Over HJ Event Productions

Waarom is HJ Event Productions de beste keuze voor jou?

Eén klik verwijderd van het feest of event van het jaar! Neem vrijblijvend contact op en alle DJ, licht & geluid mogelijkheden worden besproken. Met de grootste zorg organiseren wij die ene onvergetelijke indruk.

Meer over HJ Event Productions:

PASSIE Als je ons hoort praten over muziek, licht en geluid, straalt de passie ervan af! En omdat het onze passie is, willen wij alles tot in de puntjes verzorgd hebben. Voor minder doen we het niet. ERVARING Een (bedrijfs)feest, een bruiloft, een congres of festival, wij kennen de klappen van de zweep. Laat ons de beleving verzorgen, dan mag u van het applaus genieten. NETWERK Dankzij onze jarenlange ervaring en de vele projecten die we reeds mochten doen, hebben wij een groot netwerk van leveranciers en partners. Daardoor is vrijwel alles mogelijk. OOG VOOR DETAIL Omdat muziek, licht en geluid onze passie is, zullen wij niet klaar zijn voordat wij (en u) tevreden zijn. En wij gaan ver, heel ver!

Wat kan HJ Event Productions je bieden?

Feest DJ Harry Al sinds zijn jeugd brengt deze gangmaker iedereen aan het dansen. Geen feest is compleet zonder Feest DJ Harry. BRUILOFTEN Een huwelijksdag wordt herinnerd om 2 dingen: de jurk en het feest. Laat het feest maar over aan DJ Harry! BEDRIJFSFEESTEN DJ Harry voelt zich overal thuis. Zelfs op de chiqueste events weet hij de juiste plaat op te zetten. JUBILEA Wat de mijlpaal ook is, DJ Harry zorgt voor het gouden randje! TECHNIEK Dankzij jarenlange ervaring in de branch hebben toegang tot de nieuwste technieken en beste materialen. Bovendien leveren wij niet alleen, maar weten wij het materiaal op de juiste wijze te installeren voor de gewenste sfeer. LICHT Spots, sfeerverlichting en lasers, de nieuwste technieken zijn bij ons binnen handbereik. Inclusief installatie en bediening! BEELD & GELUID Van concerten tot clubs, van boardrooms tot congressen, wIJ regelen het voor de beste beleving. ACCESSOIRES Wij gaan verder dan alleen licht en geluid. Bloemen, gordijnen, tafels en stoelen, alles om het event compleet te maken!

Foto's

HJ Event Productions in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Drive-in-show
Evenementenbureau
Evenementenvervoer
Muziek
Organisatiebureau

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

HJ Event Productions


Henrica van Erpweg 163 3732 BE De Bilt