Goochelaar Cum Fraude - Ferry Gerats


Jonkershof 7 6561 AN Groesbeek
024 397 3011 Klik om te bellen

WK Goochelen onderscheiding voor comedy magic
Meer dan 30 jaar beroepsgoochelaar
Altijd en overal succes

Over Goochelaar Cum Fraude - Ferry Gerats

Ferry Gerats - Goochelaar Cum Fraude ®

Het hoge mysteriegehalte van zijn trucs en zijn humor maken zijn optredens onvergetelijk.

Omdat hij overal een enthousiast publiek achterlaat, is hij een graag geziene gast op nagenoeg elk soort evenement, zoals een receptie, nieuwjaarsbijeenkomst, oudejaarsborrel, personeelsfeest, bedrijfsopeningen, festivals, studentenfeesten, huwelijksfeesten, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, congressen, kick-off meetings, dealerdagen, klantendagen, familiefeesten en reunies.

Ferry Gerats treedt dan ook op voor gedetineerden en iedereen, die vrij rondloopt.

Met zijn beursoptredens als klantenvanger op bedrijvencontactdagen, regio business dagen en vakbeurzen, heeft hij ook altijd zeer enthousiaste opdrachtgevers, want met Ferry Gerats hebben zowel exposant als beursbezoekers een happy beursday.

Na een optreden bent U in ieder geval vele illusies rijker!

Repertoire: Tablemagic & Beursoptredens
Presentatie in het Nederlands, Duits en Engels
Tijdsduur in overleg

Recensies:

Tablemagic
Maurice de Kort: Wij hebben Ferry uitgenodigd op onze bruiloft en tijdens het 3 uur durende diner heeft hij iedereen kostelijk en vol verbazing vermaakt met zijn goochel kunsten. Ferry het was top, bedankt.

Hans van Leeuwen: Ferry Gerats kennen wij al jaren. Iedere keer staan wij weer verstelt over de kwaliteiten van Ferry .Je staat er bij en snapt werkelijk niet hoe het kan. Hij is een aanrader voor jong en oud.

Beursoptredens
Aan de rand van de stand brengt Ferry Gerats bezoekers met een indrukwekkende en leuke goocheltruc in een prettige stemming, waardoor zij ontvankelijk worden voor een gesprek met een verkoopadviseur.

Ruud Janson: “Ik doe geen beurs zonder hem.”

Ruud Waldhober: Als beursorganisatie actief in de B2B beurzen huren wij Ferry Gerats al vele jaren in, als amusement. Hoor je schaterlachen op de beurs dan weet je dat Ferry daar staat. Maar ook is hij heel sterk bij het binnen praten van bezoekers bij individuele standhouders. Ferry is niet alleen goochelaar maar ook een geweldige gastheer.

Foto's

Goochelaar Cum Fraude - Ferry Gerats in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Diverse artiesten

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Goochelaar Cum Fraude - Ferry Gerats


Jonkershof 7 6561 AN Groesbeek
024 397 3011 Klik om te bellen