Gigword Entertainment & Eventpartner


Refelingse Erven 173 5672 TD Nuenen
0402556222 Klik om te bellen

Over Gigword Entertainment & Eventpartner

Ben je bezig met de organisatie van een evenement of zoek je een bureau om dit evenement te regelen voor je? Lukt het je niet om door het vele aanbod aan entertainment een juiste keuze te maken? Kun je geen keuze maken voor een locatie of wil je juist op eigen bedrijf iets organiseren? Laat je adviseren door GigWorld entertainmentbureau & eventpartner. We hebben reeds méér dan 18 jaar ervaring en weten voor elk evenement en voor elke klant de juiste keuzes te maken. De locatie, catering, aankleding en entertainment moeten immers aansluiten bij uw feest, uw beleving en de communicatie boodschap. Je kunt ons ook gerust benaderen voor alleen entertainment of andere evenement benodigdheden. We denken altijd mee!

Dus laat je adviseren door GigWorld entertainmentbureau & eventpartner. Met passie en verstand van zaken zorgt het team van GigWorld dat je als klant ont-zorgd wordt. Van de aanvraag tot de nazorg. Een event organiseren of entertainment boeken is iets wat je niet dagelijks doet. Een goede partner denkt met je mee. We maken je evenement onvergetelijk.

GigWorld entertainmentbureau & eventpartner heeft ook een uitgebreide en brede poul van deskundigen op elk gebied van evenementen en entertainment. Ook een geheel eigen artiestenaanbod. Van een goede coverband tot een interessante gastspreker. Eigen ‘exclusieve’ items maar ook een groot bestand waarvan we de kwaliteit en professionaliteit kunnen waarborgen: acteurs, straattheater, tape artiesten, openingsshow….. En onze kwaliteitseisen met betrekking tot het aangeboden entertainment gaat verder dan het musiceren/uitvoeren alleen.

GigWorld entertainmentbureau & eventpartner biedt een totaal oplossing: van uitnodiging, creatieve ideeën, licht, geluid, regie, begeleiding, decor.. alles om je evenement tot een groot succes te maken.

Vraag nu geheel vrijblijvend een advies aan voor je evenement of entertainmentinvulling!

Foto's

Soort entertainment of bedrijf

Artiestenbureau

Onze locatie

Gigword Entertainment & Eventpartner


Refelingse Erven 173 5672 TD Nuenen
0402556222 Klik om te bellen