Gideon Calis


Engelsjan 7 1251 TJ Laren
06-54715807 Klik om te bellen

Over Gideon Calis

Gideon is een Zanger,Entertainer,Acteur,Presentator en Improvisator voor bedrijfsfeesten,privé-feesten,bruiloften,festivals,cafés en theater.
Gideon staat vanaf 1989 op de diverse podia in binnen maar ook zeker in het buitenland(Duitsland,België, Engeland, en Singapore). Vanaf 1997zelfstandig artiest geworden Ook als Freelancer is Gideon te boeken voor de volgende functies, Creative Director (voor business events en Media), artiesten en event adviseur en als Bemiddeling en organisatie voor events, schrijven van nieuwe feesten/shows. Top show van Gideon is bartainer check de gekijknamige site voor meer info. en een nieuwe vertelling van en over Scrooge in de vorm van een theaterdiner. Vanaf dec. 2017 heb ik mijn eigen kerstvertelling voor in het theater over Scrooge. Het een kort verhaal over Scrooge met antwoorden waarom was hij zo slecht en hoe zou het nu met hem zijn in 1844.

tegenwoordig Tevens heb ik mijn eigen Tehaterschool genaamd KarakterZ ene plek waar kinderen leren durven, acteren, en improviseren. Vanaf sept 2018 geef ik ook les aan de kinderen van het Voortgezet Onderwijs. Ze leren bij mij het ImprovTheater, en tevens doe ik dit ook voor volwassenen in Laren en Hilversum

U ziet dat ik zeer breed inzetbaar ben.
Heeft u vragen wacht niet en bel of mail mij voor een eventuele afspraak bij u op de zaak of thuis.

Gideon Calis,
Meer dan entertainment!

Foto's

A New Dickens Tale

Gideon Calis in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Artiestenbureau
Cabaret
Diverse artiesten
Evenementenbureau
Kinderentertainment
Kleinkunst
Muziek
Organisatiebureau
Sprekers
Teambuilding
Toneel
Workshops

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Gideon Calis


Engelsjan 7 1251 TJ Laren
06-54715807 Klik om te bellen