Geerling Evenementen & Artiesten


Postbus 1133 1500 AC Zaandam
075 6147471 Klik om te bellen

Over Geerling Evenementen & Artiesten

Geerling Evenementen is een multifunctioneel evenementen en artiestenburo met meer dan 20 jaar dagelijkse ervaring in de evenementenbranche in zowel actieve als interactieve vorm.

Op onze site treft u de meest uiteenlopende ingrediënten aan om van ieder evenement, klein of groot een succes te maken. Wij leveren u kwalitatief hoogstaand entertainment in alle prijsklassen. Ook voor de volledige aankleding van uw evenement bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij benaderen wij de artiesten rechtstreeks waardoor u nooit te veel betaalt. Ook vindt u op onze site de meest waanzinnige attracties voor zowel kinderen als volwassenen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat kwaliteit is en wat uw wensen zijn

Natuurlijk kunnen wij uw totale feest of evenement volledig tot in de puntjes verzorgen het is tenslotte ons werk en uw feest!

Wij nodigen u uit om eens rustig door de menu’s op onze site te surfen zodat u een indruk krijgt van onze producten, diensten en artiesten. U kunt ons ook ten alle tijden bellen voor een belangeloos professioneel advies.

wij zijn gevestigd in Valkenburg en Zaandam