Fitt-Outdoor | Teambuilding & Groepsuitjes


Boslaan 49 5263 NX Vught
0732061300 Klik om te bellen

Over Fitt-Outdoor | Teambuilding & Groepsuitjes

Waarom is Fitt-Outdoor | Teambuilding & Groepsuitjes de beste keuze voor jou?

From Individual To Team met FITT-Outdoor. De leukste teambuilding en groepsuitjes centraal in Brabant of op locatie!

Meer over Fitt-Outdoor | Teambuilding & Groepsuitjes:

Fitt-Outdoor staat voor jou klaar voor de leukste teamuitjes, bedrijfsfeesten, beach events en uitjes met familie, vrienden of met jouw school of studie. Teambuilding en fun staan centraal. Wij streven altijd naar goede begeleiding, vernieuwende activiteiten en volledige ontzorging van jouw organisatie.

Wat kan Fitt-Outdoor | Teambuilding & Groepsuitjes je bieden?

Bij Fitt-Outdoor verzorgen we alles van A tot Z voor jouw uitje, dus compleet met activiteiten en bijvoorbeeld een beach barbecue of feestavond. IJzeren Man Vught is de thuisbasis voor Fitt-Outdoor en biedt een gave evenementenlocatie aan het langste strand van Brabant. Ook bieden wij activiteiten in de Loonse en Drunense duinen of op elke locatie naar wens! Volledig gethematiseerde activiteiten, zoals Expeditie Robinson, de Hunger Games en Mission Impossible zijn onze populairste activiteiten en zorgen gegarandeerd voor plezier en team versterking.

Wie gingen je voor?

Onze gasten ervaren het als zeer prettig dat de activiteiten en horeca op één locatie kunnen plaatsvinden en ervaren de strandlocatie als gaaf, mooi en midden in de natuur. Hiernaast vindt de gast het fijn dat de instructeurs volledig gericht zijn op het ontzorgen en enthousiast maken van alle deelnemers. Diverse doelgroepen, namelijk bedrijven, vrienden, families, verenigingen en scholen.

Fitt-Outdoor | Teambuilding & Groepsuitjes in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events
Bedrijfsuitjes
Evenementenbureau
Teambuilding

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Fitt-Outdoor | Teambuilding & Groepsuitjes


Boslaan 49 5263 NX Vught
0732061300 Klik om te bellen