EVENMAN Bedrijfsevents


Zuidbuurt 85 3132 KA Vlaardingen
0104359222 Klik om te bellen

Over EVENMAN Bedrijfsevents

Waarom is EVENMAN Bedrijfsevents de beste keuze voor jou?

Evenman Bedrijfsevents is gericht op het organiseren van unieke bedrijfsuitjes, workshops, activiteiten, diner’s en bedrijfsfeesten door heel Nederland. Wij zijn een professioneel evenementenbureau gevestigd in Vlaardingen en organiseren events in de breedste zin van het woord. Van bedrijfsuitjes, unieke vergaderingen, workshops, congressen, beurzen en bedrijfsfeesten. Onze kernwoorden zijn: - Kwaliteit (next-level) - Passie - Gedrevenheid - Ervaring - Betrouwbaar

Meer over EVENMAN Bedrijfsevents:

Evenman staat voor kwaliteit! We bieden toegevoegde waarde over het gehele organisatieproces. We dragen zorg voor kwalitatieve events met oog voor de details, veiligheid, begeleiding door professionele instructeurs, korte wachttijden en het creëren van een unieke beleving. Dit laatste doen we door het op verassende wijze prikkelen van alle zintuigen.
1. Voelen; zorg voor de juiste sfeer die heel duidelijk een bepaald (goed) gevoel opwekt
2. Zien; zorg dat het er mooi uitziet door gebruik te maken van een mooie locatie en de juiste decoratie
3. Horen; zorg dat het goed klinkt bijvoorbeeld met een goede band of DJ
4. Proeven; zorg dat alles lekker smaakt 5. Ruiken; zorg dat het lekker ruikt, hierbij kan je denken aan de geur van het eten, maar ook aan geurkaarsen en bijvoorbeeld bloemen Met uitgekiende activiteiten die grensverleggend en uitdagend zijn en toch voor iedereen haalbaar.

Dankzij een geoliede organisatie en een professioneel team is er oog voor elke deelnemer, hoeft niemand te wachten en kan flexibel worden ingespeeld op onverwachte zaken. Dat u daarmee succes oogst, is onze grootste beloning.

Wat kan EVENMAN Bedrijfsevents je bieden?

Verrassend, creatief en net even anders als een standaard activiteit of bedrijfsuitje door ons oog voor detail? Één vast en persoonlijk aanspreekpunt voor je evenement? Wij dragen zorg voor de veiligheid van jouw en jullie deelnemers ? Wij ontzorgen, van uitnodigingen tot evaluatie én alles wat daar tussenin zit? Kwalitatieve events met professionele instructeurs en zonder lange wachttijden? Geen stress op de grote dag, maar zorgeloos genieten van je evenement En natuurlijk hebben we een boel ervaring in het organiseren van events (ruim 30 jaar), werken we door heel Nederland, zijn we aangesloten bij de branchevereniging IDEA, zijn we super enthousiast en werken we met plezier en passie aan al onze projecten, maar dat vinden wij eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend!

Wie gingen je voor?

Wij hebben voor mooie opdrachtgevers mogen werken zoals ministeries, banken, verzekeraars, scholen en andere toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren.

EVENMAN Bedrijfsevents in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events
Bedrijfsuitjes
Evenementenbureau
Organisatiebureau
Teambuilding
Workshops

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

EVENMAN Bedrijfsevents


Zuidbuurt 85 3132 KA Vlaardingen
0104359222 Klik om te bellen