EnjoyVR


Klein Marienburg 3 6511 PL Nijmegen
0641105959 Klik om te bellen

Over EnjoyVR

Waarom is EnjoyVR de beste keuze voor jou?

Beleef indrukwekkende Virtual Reality voor elke leeftijd en iedere gelegenheid. Het lijkt op een 3D bioscoopfilm waarin je zelf de hoofdrol speelt. Stap in de Formule 1 racesimulator, beklim de Mount Everest, ga op safari en sta oog in oog met de big five of ontdek de wondere onderwaterwereld, en nog veel meer.

Meer over EnjoyVR:

EnjoyVR biedt klanten een verrassende innovatieve activiteit tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag. Voor elke leeftijd en iedere gelegenheid. Elke klant krijgt een gastvrij ontvangst en ervaart een "WOW-gevoel" tijdens de activiteit waarbij ze ook nog eens genieten van de service-corner met frisdrank, koffie of thee.

Wat kan EnjoyVR je bieden?

Een unieke innovatieve beleving tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of familiedag waarbij klanten in een andere wereld stappen. Het is Virtueel maar zo realistisch. Voorbeeld: je staat midden in New York voor een hoge wolkenkrabber, je loopt de lift in, drukt op de knop voor de roof top. De lift gaat letterlijk naar boven. Wanneer de liftdeuren openen sta je op de 30ste etage, 160 meter hoogte en mag je over een smal plankje lopen dat uitsteekt vanaf het dak. Durf jij het? Zomaar 1 van de vele indrukwekkende belevenissen die je ervaart bij EnjoyVR. Klanten reserveren 1 of meerdere (met elkaar verbonden) studio's waarin diverse Virtual Reality headsets zijn geïnstalleerd. Vanaf de loungebanken kun je met elkaar meekijken. De interactie tussen Virtual Reality zelf beleven en meekijken maakt het zo'n leuke activiteit. In elke studio word je enthousiast begeleid door een professionele VR medewerk(st)er. EnjoyVR wordt vaak gereserveerd met aansluitend een hapje/drankje in Nijmegen Centrum. We bieden arrangementen met o.a. Humphrey's en Shabu Shabu (beiden naast/tegenover EnjoyVR gevestigd).

Wie gingen je voor?

EnjoyVR verzorgt Virtual Reality op onze eigen locatie in Nijmegen Centrum voor groepen tot circa 55 personen. We bieden voor elke leeftijd en iedere gelegenheid passende Virtual Reality belevenissen. We worden vaak geboekt door bedrijven voor hun bedrijfsuitje en verzorgen vele familiedagen en groepsuitjes. Ook verzorgt EnjoyVR Virtual Reality tijdens evenementen zoals open dag op universiteit/scholen, bedrijfsevents, sportdagen, etc. Hierbij zullen we altijd publiek aantrekken omdat Virtual Reality leuk is om zelf te ervaren en zeker ook om naar te kijken.

Foto's

EnjoyVR in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Bedrijfsuitjes
Escaperoom
Evenementenbureau
Kinderentertainment

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

EnjoyVR


Klein Marienburg 3 6511 PL Nijmegen
0641105959 Klik om te bellen