Dutch DJ Academy


Coloradodreef 20 3565 BT Utrecht
0303020161 Klik om te bellen

Over Dutch DJ Academy

Boek het leukste uitje bij de Dutch DJ Academy!

Of je nou voor je Bedrijfsuitje voor het personeel wat leuks moet verzinnen, een familie uitje hebt, het tofste kinderfeestje moet regelen of eens wat anders dan bowlen wilt voor je vrijgezellenuitje, boek een DJ of Produceer Workshop bij de Dutch DJ Academy (voormalig bekend als DJ School Utrecht)! De reviews zeggen genoeg.

Huur ook een DJ of artiest in

Naast de cursussen heeft DJ School Utrecht ook een DJ boekingsbureau. Daarin hebben ze een groot aanbod van verschillende professionele DJ's en artiesten voor elk soort feest. Daarnaast kunnen die ook samen verhuurd worden met de DJ bus of DJ Stint van de DJ School. Of evt met een Stille Disco bijvoorbeeld!

Dutch DJ Academy

Sinds 2009 is DJ School Utrecht voor DJ en Produceer les een begrip in Nederland. We hebben leerlingen uit Rotterdam, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, ze komen zelfs vanuit Belgie, Engeland en Duitsland, om de 'Knopjes van het vak te leren', in een van de DJ of Producer cursussen! DJ School Utrecht is opgericht door DJ Bo Risky, een professionele DJ die van A'dam tot Rio al sinds 1995 draait en nu samen met zijn leraren, de skills vanuit hun passie graag wil doorgeven via DJ & Produceer lessen, aan iedereen die het wil leren. Op dit moment is de jongste leerling die DJ les volgt, een jongen van 8jr en de oudste vrouw die een DJ cursus volgde is 55jr en een man van 80jr!! In 2019 bestonden ze 10jr en hebben ze de internationale naam overgenomen, die ze eerst alleen voor 't buitenland gebruikte.

Dit kun je nog meer doen bij Dutch DJ Academy!

Bij de Dutch DJ Academy kun je terecht voor DJ les, DJ cursussen en DJ workshops in Beatmatchen/Beatmixen, Scratchen, Beatjuggling, Traktor, Serato, Rekordbox en leren Produceren (muziek maken op de computer) met Ableton Live, Bitwig Studio, Studio One, Reason, Cubase, Logic Pro, Maschine en FL Studio aka Fruityloops. Priveles of groeplessen zijn allebei mogelijk.

Ook leuk om kado te doen!

Foto's

Corona vrije lessen

Dutch DJ Academy in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Artiestenbureau
Bedrijfsuitjes
Diverse artiesten
Drive-in-show
Evenementenbureau
Kinderentertainment
Muziek
Workshops

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Dutch DJ Academy


Coloradodreef 20 3565 BT Utrecht
0303020161 Klik om te bellen