Duo Difference


Hallenhof 10 6006 NC Weert
0495-546489 Klik om te bellen

Over Duo Difference

Live muziek avond vullend of 30 minuten. Opname Studio , componist / arrangeur / tekstschrijver.

De naam ‘Duo Difference’ spreekt voor zich…. een andere, aangename sound en een eigen, frisse performance die naadloos bij elkaar passen.

Carien (zang) en Ronald (zang/keyboards) zijn inmiddels al 28 jaar graag geziene gasten op talloze podia in Nederland, België en Duitsland. Over vakkennis en veelzijdigheid gesproken….

Duo Difference is zo allround dat men zich moeiteloos aanpast aan “elke vraag van elk publiek”. Praktisch alle soorten muziek zijn mogelijk, van de nieuwste dance/house/top-40 muziek tot gezellige Nederlandstalige meezingers. Maar als de gelegenheid, sfeer en omgeving daar om vragen is er ook zeker plaats voor het (semi)klassieke genre. Wat het genre ook is, de muziek wordt met overtuiging gebracht, waarbij altijd plaats blijft voor de nodige humor en luchtigheid.

Je hoort regelmatig ‘Duo Difference onderscheidt zich van andere’. Veel mensen zullen dat beamen. Ronald en Carien hebben als geen ander begrepen dat er meer nodig is dan goede stemmen en muziekkennis. Bij Duo Difference wordt niets aan het toeval overgelaten. De eigentijdse, professionele geluidsinstallatie is net zo belangrijk als de spectaculaire lichtshow. Daar horen ook keurig verzorgde kleding en uiterlijk als vanzelfsprekend bij. 

Foto's

 Ronald en Carien

Duo Difference in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Duo Difference


Hallenhof 10 6006 NC Weert
0495-546489 Klik om te bellen