De Kaap B.V.


Strandweg 1 4011 LZ Zoelen
0344 745 400 Klik om te bellen

Alles op 1 locatie
10 tot 5000 personen
Indoor en outdoor

Over De Kaap B.V.

De Kaap

Dit is de plek waar beleving, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Waar je het avontuur kiest en wordt uitgedaagd om nét dat stapje verder te gaan. Waar je elkaar leert kennen en sterker wordt, op welke manier dan ook.

Welkom in onze wereld

Laat ons je meenemen naar de verborgen plekken die alleen wij weten te vinden. Doorsta met je vrienden de woeste WipeOut obstacles. Of neem het op tegen je collega’s bij de zenuwslopende Robinson proeven. Liever iets rustigs? Maak dan een mooie tour door de Betuwe met een van onze voertuigen.

Gloednieuw in het aanbod: Chainreaction! Een stoere teambuildingsactiviteit met een hoog fun-gehalte én ook nog eens heel duurzaam! Met aangespoelde spullen bouw je samen met jouw team een kettingreactie. Onderling delen, gunnen en communiceren is hierbij cruciaal om op het eind een knallend spektakel te zien.

Na alle leuke activiteiten is het tijd om gezellig samen te komen en kennis te maken met de smaken en geuren van ons eiland. Vanuit ons restaurant, kas en terras geniet je van al het lekkers dat onze locals verzameld hebben. Struin langs de verschillende eettentjes, probeer iets onbekends en plof neer op onze loungeplekken met uitzicht op het water. En als je wilt, combineren we dat met live muziek.

Na een dag vol activiteiten en lekkere borrels, kruip je het liefst snel onder de wol. En dat doen we op De Kaap natuurlijk in stijl. In onze glamping safaritenten midden in de natuur of in het luxe hotel verderop.

Centraal gelegen

Ons eiland is erg goed bereikbaar. De Kaap is gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van Nederland. We beschikken bovendien over een ruim parkeerterrein met honderden parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken met een bushalte bij onze locatie.

Onze locals kijken reikhalzend uit naar je post, maar leiden je nog veel liever rond. Laat van je horen en maak een keuze. Samen gaan we voor die onvergetelijke dag op De Kaap.

Foto's

Overzicht

De Kaap B.V. in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events
Bedrijfsuitjes
Evenementenbureau
Organisatiebureau
Teambuilding

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

De Kaap B.V.


Strandweg 1 4011 LZ Zoelen
0344 745 400 Klik om te bellen