City Xplore


Willem Passtoorsstraat 4 4881 BR Zundert

Over City Xplore

Waarom is Viefs Events de beste keuze voor jou?

Viefs Events is een onafhankelijk organisatiebureau dat met veel inzet en enthousiasme jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt. Alle activiteiten worden op maat gemaakt. Dus geen standaard activiteiten, maar jullie kunnen zelf aangeven wat jullie precies willen via het offerte-formulier op de website.

Meer over Viefs Events:

De op maat gemaakte groepsuitjes vinden plaats in Antwerpen, Baarle-Nassau, Breda, Chaam, Den Bosch, Etten-Leur, Hoogstraten, Rijsbergen, Rucphen, Schijf, Ulvenhout, Wuustwezel en Zundert (Een andere plaats is op verzoek ook mogelijk).

Wat kan Viefs Events je bieden?

Je hebt de keuze uit de volgende activiteiten: Fotozoektocht, Crazy 19, 180 Seconds, Mannen tegen de vrouwen, Klootschieten, Jeu-de-Boules, Vrijgezellenspeurtocht, Culinaire Puzzeltocht, Ik hou van Holland, Fietspuzzeltocht. Ook een combinatie van activiteiten is mogelijk. Naast op maat gemaakte groepsuitjes is het ook mogelijk om spellen en spelmateriaal te huren voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of familiedag. Tevens verzorgt Viefs Events complete picknicks met lekkere huisgemaakte, verse gerechtjes voor groepen van 8-24 personen.

Je kunt er voor kiezen om de activiteit als “kant & klaar pakket” af te nemen. Het op-maat-gemaakte pakket wordt dan per post verzonden of kan op afspraak bij Viefs Events worden opgehaald. De begeleiding doen jullie dan zelf. Vinden jullie het fijner om de activiteit te laten begeleiden, dan kan dat uiteraard ook.

Foto's

Fotozoektocht door Den Bosch

City Xplore in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events
Bedrijfsuitjes
Evenementenbureau
Teambuilding

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

City Xplore


Willem Passtoorsstraat 4 4881 BR Zundert