Center Parcs Het Meerdal


Laagheideweg 11 5966 PL America
077 464 7272 Klik om te bellen

Over Center Parcs Het Meerdal

Een verblijf bij Center Parcs Het Meerdal is onbezorgd genieten voor onze gasten. Ons personeel heeft hierbij een cruciale rol om ervoor te zorgen dat het onze gasten niets tekort komt. Op veel verschillende vakgebieden zorgt ons personeel er dagelijks voor dat de gasten een ultiem vakantiegevoel ervaren.

Als Hulpkracht Entertainment zorg je samen met jouw collega's voor een fantastische beleving voor onze gasten. Ieder speelt een rol in het uitbeelden van diverse karakters en samen zet je een geweldige show neer. Je werkt binnen uitgewerkte en omschreven fantasie-concepten, welke gericht zijn op zowel kinderen als volwassenen. De rollen zijn vooraf duidelijk beschreven en je schminkt jezelf. Om een goed teamlid te kunnen zijn ben je flexibel, vlot en dynamisch in je contact met onze gasten en een teamplayer pur sang.

Voor deze functie is het belangrijk dat je allround entertainer bent: je kunt zingen, acteren en dansen. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet persé noodzakelijk. Voordat je je eerste optreden doet, volg je eerst een interne training.

Daarnaast ben je creatief en weet je op een verantwoorde wijze met kinderen om te gaan met het besef dat niet het didactische maar het ontspannen de boventoon moet voeren. Door je gevoel voor wat kinderen leuk vinden, weet je van het verblijf in de Kids Klub een onvergetelijke tijd te maken. De uiteenlopende wensen en verwachtingen van zowel ouders als kinderen weet je aan te voelen en om te zetten in plezier en entertainment.

De shows vinden voornamelijk in het weekend en 's avonds plaats; de minimumleeftijd voor deze functie is dan ook 18 jaar. Daarnaast beheers je de Duitse en Engelse taal in woord. De selectieprocedure zal o.a. bestaan uit een gesprek en een auditie.

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events
Diverse artiesten
Kinderentertainment
Muziek
Toneel

Onze locatie

Center Parcs Het Meerdal


Laagheideweg 11 5966 PL America
077 464 7272 Klik om te bellen