Bommelsuitje.nl


Markt 4 - 6 5301 AL Zaltbommel
0418 - 516247 Klik om te bellen

Over Bommelsuitje.nl

OUTDOOR ACTIVITEITEN
IN EN OM ZALTBOMMEL
Bent u op zoek naar een spectaculair uitdagend uitje?
Dan bent u bij Bommelsuitje.nl aan het juiste adres. Bommelsuitje.nl is gevestigd in het centraal in Nederland gelegen Zaltbommel. Bij Bommelsuitje.nl kunt u terecht voor diverse gemotoriseerde activiteiten zoals keverrijden, retroscooters en solexen. Ook kunt u bij ons niet gemotoriseerde activiteiten boeken; ballonvaren, tandemtochten, vestinggolf, diverse workshops of een schitterende gootspokenroute.

Of het nu gaat om een familie-uitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of gewoon met vrienden een dagje genieten; het kan allemaal! De activiteiten worden compleet verzorgd. U heeft ook de mogelijkheid om diverse outdoor activiteiten te combineren. Er zijn al arrangementen vanaf € 12,50 per persoon.

Wij verwelkomen zowel kleine als grote gezelschappen, op verzoek maken wij aan de hand van uw wensen een volledig (dag)programma. Alle arrangementen starten bij ’t Stadscafé. Dit gezellig Grand Café is gevestigd midden op de mooie Markt in Zaltbommel. Bij alle activiteiten kunt u horeca-activiteiten bijboeken zoals; koffie met gebak, lunch, picknick voor onderweg, een gezellig borreluur met hapjes of als afsluiting een heerlijk diner.

Foto's

Soort entertainment of bedrijf

Adventure Sport Events

Onze locatie

Bommelsuitje.nl


Markt 4 - 6 5301 AL Zaltbommel
0418 - 516247 Klik om te bellen