sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zeestraat 64
    2518 AC 's-Gravenhage
  • 06-81060147/06-81060149

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt

Cabaret-sprekersbureau Humor Werkt is in 2008 opgericht door Ilonka Blok en Merel Kortekaas. Ontstaan vanuit de overtuiging dat humor een waardevolle toevoeging bij evenementen is: het werkt om de dag te breken, een boodschap luchtig te verpakken of gewoonweg ter ontspanning!

Wat maakt dat de deelnemers van uw evenement vol energie, maar ook met een goed gevoel de borrel ingaan? Dat is een vraag waar cabaret-sprekersbureau Humor Werkt u graag bij helpt.
Door jarenlange ervaring met cabaretiers en andere interessante en bekende sprekers, weten we precies wie bij uw doelgroep past.

Bij Humor Werkt kunt u een cabaretier boeken met bijvoorbeeld een (op maat gemaakte) wrap up of een cabaretier als spreker inhuren met een inspirerende of motiverende lezing. In ons overzicht met dagvoorzitters vindt u diverse artiesten die uw bijeenkomst professioneel en met de nodige humor begeleiden. Tevens is Humor Werkt te benaderen voor trainingen en workshops.

Cabaret, sprekers, dagvoorzitters of animatie-acts inhuren, neem contact op! Wij hebben rechtstreeks contact met alle artiesten, waardoor de extra schakels verdwijnen!


Foto's van Cabaret-sprekersbureau Humor WerktCabaret-sprekersbureau Humor Werkt in het kort

Soort entertainment of bedrijf

  • Cabaret
  • Diverse artiesten
  • Sprekers

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Nee