sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oranje Nassaustraat 62
    1611 EC Bovenkarspel
  • 06-22170099

Allround Duo Joyride

ALLROUND DUO/BAND JOYRIDE

BIOGRAFIE
Joyride is in basis een zeer goed betaalbaar allround duo met de zangeres en entertainster Marthy en de zanger, gitarist en entertainer René. Wij hebben een zeer breed en gevarieerd Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen, dus zeg maar voor elk wat wils. Uiteraard worden er ook regelmatig nieuwe nummers aan ons repertoire toegevoegd.

Op verzoek hebben wij eventueel nog diverse exclusieve en unieke show en entertainment mogelijkheden, waarbij wij in vele soorten van showkleding vele nummers op een spetterende manier tussen de gasten in brengen, waarbij hier en daar een lach niet zal ontbreken.

WAT MAAKT JOYRIDE UNIEK ?
Wij als Allround duo Joyride beschikken zoals u hierboven kunt lezen niet alleen over twee vocalisten (een zanger en een zangeres), maar hebben ook de mogelijkheid om onze optredens op verzoek uit te breiden met onze exclusieve, unieke en spetterende show en entertainment sets. Daarnaast is onze altijd enthousiaste uitstraling typerend. Kortom: wij zijn een goed op elkaar ingespeeld allround duo met vele mogelijkheden, waarbij de wensen van de klant ten alle tijden bovenaan staan.

WAT VOOR EEN REPERTOIRE SPEEL JOYRIDE ?
Wij hebben een zeer uitgebreid Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en dit in vele genres. Wij verzorgen indien u dit wilt tijdens onze korte pauzes zelf de muziek middels een softwarematig dj systeem. In dit systeem zitten meer dan 5000 titels in elk genre denkbaar. Dus ook onze korte pauzes kunnen geheel naar de wensen van de klant worden ingevuld.

MET WAT VOOR EEN BEZETTING SPEELT JOYRIDE ?
Wij zijn in basis een allround duo met een zangeres en een zanger/gitarist. Door de uitgekiende apparatuur, zijn wij ondanks dat wij maar met twee personen optreden, toch in staat om de sound van een volledige band neer te zetten.

WAT IS DE DUUR VAN EEN OPTREDEN VAN JOYRIDE ?
Wij brengen diverse sets van ongeveer 45 minuten met pauzes van ongeveer 15 minuten. Dit is echter een indicatie !! Wij zijn nl. geen band die op hun horloges staan te kijken terwijl er opgetreden wordt en wij hebben in principe ook geen vaste sets. Wij spelen nl. volledig in dienst van het slagen van het feest en mocht dat inhouden dat er een keer een set gespeeld moet worden die iets langer duurt, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. Kortom: Joyride is een zeer flexibel allround duo en speelt altijd in op de situatie ter plekke. Indien u de keuze maakt voor toevoeging van onze show en entertainment sets, dan duren deze sets ongeveer 30 minuten per set.

WAT KOST JOYRIDE ?
De prijs voor Allround Duo Joyride (2 personen) is EUR 550,00. Deze opzet kan voor dezelfde prijseventueel worden uitgebreid met één of twee spetterende en unieke showsets. De prijs is op basisvan maximaal 5 sets binnen een tijdsbestek van 5 uur. De prijs is incl. 6% BTW, incl. professionele geluidsapparatuur tot 250 personen en incl. podiumlicht. De prijs is ook incl. reiskosten m.u.v. Zuid Limburg, Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden..

Wij beschikken over een inhoudingsplichtigenverklaring. Dit even voor optredens voor bedrijven, stichtingen en verenigingen.

HOE KUNT U JOYRIDE BEREIKEN ?
Allround Duo Joyride / Allroundmuziek.nl
Mob. 06-22170099
E-mail: info@allroundmuziek.nl

Foto's van Allround Duo JoyrideAllround Duo Joyride in het kort

Soort entertainment of bedrijf

  • Band
  • Diverse artiesten
  • Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Ja