Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Griftstraat 25
    1079 XV Amsterdam
  • 0653536023

Art Event

Creatieve teambuilding in hartje Amsterdam
Bedrijfsleven
De snel veranderende samenleving vereist een open geest op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Dit is voor ieder bedrijf verschillend. Het bundelen van krachten versterkt de teamspirit. Door interactief deel te nemen aan de schilderworkshop wordt er een beroep gedaan op het creatief vermogen van een ieder binnen de groep. De uitdaging om nieuwe paden in te slaan en mogelijkheden te ontdekken is innovatief en plezierig.
Met Art Event, opgericht in 1996, slaat creatief coach Jurjen Fontein een brug tussen de kunstwereld en het bedrijfsleven. Onder zijn deskundige leiding volgt men een Masterclass waarbij aandacht wordt besteed aan het analyseren en visualiseren van een groeiproces binnen een organisatie. Het resultaat is tweeledig; verrassend creatieve kunstwerken en een groepsbeleving die zijn weerga niet kent.
Art Event draagt bij aan een sociaal en interactief evenement waarbij schilderen centraal staat. U doet inspiratie op in het atelier op een steenworp afstand van het Leidse Plein. Het atelier is licht, ruim, heeft een terras, 35 gratis parkeerplaatsen en is geschikt voor groepen tot 200 personen. Ook kan er geschilderd worden op locatie.
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en catering kan verzorgd worden.
Jurjen Fontein heeft met succes de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag en de Rijksacademie (visuele communicatie) in Amsterdam afgerond. Zijn beeldtaal laat zich het best omschrijven als ‘mondiaal’.
Voor meer informatie:
Art Event
Raamstraat t.o. 29
1016 XL Amsterdam,
Tel: 0653-536023
jfontein@xs4all.nl
www.artevent.nl


Deze entertainer in het kort

Soort entertainment of bedrijf

  • Adventure Sport Events

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Nee