sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Beethovenlaan 114
    1431 WZ Aalsmeer
  • 0279-310200

Funmania Aalsmeer

Waarom is Funmania Aalsmeer de beste keuze voor jou?

''Where Sport Meets Fun'' Funmania is een geheel nieuw Family Entertainment concept binnen Nederland! Funmania heeft een aanbod van activiteiten die voor plezier en avontuur zorgen voor jong en oud! Gezinnen, studenten, groepen, kinderen, bedrijven en scholen kunnen allemaal terecht bij Funmania. Voor een ieder hebben wij een programma op maat.

Meer over Funmania Aalsmeer:

Funmania Aalsmeer heeft een aanbod van activiteiten voor jong en oud. Aan de hand van leeftijd en lengte hebben wij adviesroutes uitgestippeld. De routes zijn te herkennen aan de kleuren groen, blauw, rood en zwart, waarbij groen de makkelijkste route is en zwart de moeilijkste. De routekleuren zijn adviserend, maar niet bindend. Iedereen ontvangt, direct bij de entree, een bandje met zijn advieskleur.

Wat kan Funmania Aalsmeer je bieden?

Funmania Aalsmeer heeft een aanbod van activiteiten voor jong en oud. Zo hebben wij voor de allerjongsten (vanaf 1 jaar) een speciale Kidszone ingericht waar de kruipers van het gezin rustig en veilig kunnen spelen, onder toeziend oog van papa en mama. De oudere kids kunnen, met of zonder hun ouders, onder andere lekker klimmen, klauteren, fietsen, schaatsen en voetballen. Tot slot zijn er ook voor de oudste broer of zus en voor de ouders genoeg uitdagende activiteiten. Dit alles voor een speciale gezinsprijs wat Funmania Aalsmeer de ideale locatie maakt voor een onvergetelijk en betaalbaar gezinsuitje!Funmania Aalsmeer in het kort

Soort entertainment of bedrijf

  • Adventure Sport Events
  • Bedrijfsuitjes
  • Kinderentertainment
  • Teambuilding

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Nee