Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo
  • Vleermuisstraat 8
    7559 BT Hengelo
  • 0620673910
  • Website

N&L Partymakers

Waarom is N&L Partymakers de beste keuze voor u?

Heeft u een reden voor een feestje? Dan bent u bij N&L Partymakers aan het Juiste adres! N&L Partymakers heeft voldoende ervaring om aan al uw wensen te voldoen! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bruiloft, examenparty, bedrijfsfeest, drive in show noem zo gek maar op N&L Partymakers maakt er een onvergetelijke feest van!

Meer over N&L Partymakers:

N&L Partymakers is ontstaan uit een hobby, die in is uitgebloeid tot de drive-in show die jouw feest compleet maakt! Door ons grote arrangement aan muziek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Met een mooie licht en geluidsinstallatie nemen wij alle muziekzorgen uit uw handen. Wat is nou een feest zonder muziek? Wij organiseren een avond volledig naar uw wensen. Daarmee houden wij volledig rekening met de muziekwensen van u en uw gasten, zodat de dansvloer niet leeg komt te staan. Ons doel is dat we samen met u een top ervaring beleven, en daarbij is geen uitdaging te groot. Geeft u een personeelsfeest, verjaardag, bruiloft of zomaar een gezellig feest? Een drive-in show maakt de avond compleet. Persoonlijk contact met onze opdrachtgevers heeft bij ons een hoge prioriteit. Zo leren wij u goed genoeg kennen om de best mogelijke invulling te geven aan uw persoonlijke wensen. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U heeft persoonlijk contact met de DJ die bij u draait. Het is uw feestje! Vraag vrijblijvend uw persoonlijke offerte aan.

Wat kan N&L Partymakers u bieden?

Bij N&L Partymakers gebruiken wij uitsluitend apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast Is het persoonlijke contact tussen de opdrachtgever en de DJ bij ons een hoge prioriteit. Wij organiseren de avond volledig naar uw wensen, om er voor u en uw gasten een onvergetelijk feest van te maken.


Foto's van N&L Partymakers


Deze entertainer in het kort

Soort entertainment of bedrijf

  • Drive-in-show
  • Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Ja