Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Postbus 5640
    4801 EA Breda
  • 076-5716751

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven

Graag een momentje van uw tijd...

Bureau PEEN! organiseert evenementen. Ruim 16 jaar inmiddels. Evenementen die bijblijven. De focus ligt op ontwikkeling en realisatie van evenementen op het snijvlak 'leisure, feelgood and sustainability'. #volluk...daar zorgen we voor!

Het bedrijf kent een informele sfeer, heeft grote ambities en geweldige wapenfeiten. Bureau PEEN! leverde door de jaren heen bijna 140 zeer succesvolle producties af. Het team bestaat uit een mooie mix van ervaren mensen met evenementenbloed en aanstormende organisatietalenten.

Bureau PEEN! weet dat een evenement meer is dan alleen een georganiseerde samenkomst van mensen. Het is een moment van inspiratie, communicatie en interactie. Het is een medium waaruit belevingen worden geboren en waarbinnen doelen worden gerealiseerd. Er ontstaat steeds een energie die verder reikt dan het momentum zelf.

Bureau PEEN! houdt ervan om samen te werken. Om samen te ontwikkelen. Om zo het beste naar boven te halen. Om te komen tot een creatief en realistisch evenement met inhoud. Door de dialoog aan te gaan. Door podia te creƫren waarop eenieder zich betrokken voelt. Door een perfecte regie te voeren met heldere afspraken. Door heldere doelen te formulieren om zo het nut van het evenement te kunnen staven.

Samen sta je sterk en boek je succes. Succes is fijn om te delen. Leest u de toegevoegde waarde die Bureau PEEN! kan bieden bij de organisatie van uw evenement? Wij komen graag met u in contact!


Foto's van Bureau PEEN! | evenementen die bijblijvenDeze entertainer in het kort

Soort entertainment of bedrijf

  • Evenementenbureau
  • Muziek
  • Organisatiebureau

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Nee