Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Wilgenplaslaan 226
    3052 SL Rotterdam
  • 0628471613
  • Website

OneManBand HUGO! Zanger Keyboardspeler Toetsenist Entertainer

HUGO's One-Man-Band Zanger & Keyboard Entertainer

HUGO's OneManBand staat garant voor live muziek en entertainment van de bovenste plank! Deze professionele éénmans coverband verzorgt gepaste livemuziek voor uw feest, verjaardag, bruiloft, business-evenement, zakelijke of privé party. Van exclusieve upper-class party met jazzy en easy listening repertoire tot een bruisend feest. Meezingen, dansen en feesten op de allergrootste sing-A-long hits uit heden en verleden. Hugo is een allround entertainer die door zijn veelzijdigheid en flexibiliteit past op ieder denkbaar feest of evenement.  
HUGO's One-Man-Band speelt en zingt met een breed repertoire in diverse gelegenheden zoals grand café’s, restaurant, cruise- en partyschepen en hotels. Live muziek voor uw feest, huwelijk, verjaardag of personeelsfeest. Ook voor sfeervolle achtergrondmuziek voor uw diner, brunch of receptie.
Deze ervaren en veelzijdige ras-entertainer past zich volledig op de ambiance van uw feest of evenement aan. Zowel in volume, repertoire als presentatie.
HUGO's OneManBand beschikt over topklasse instrumenten en geluidsapparatuur. Dit resulteert in een ‘vriendelijk’ geluid op ieder gewenst volume. Hij heeft oog voor publiek en oor voor geluidskwaliteit en uw wensen. Naast een avondvullend optreden als One-Man-Band' is Hugo ook te boeken als zanger, bijvoorbeeld in combinatie met een DJ.   
HUGO's One-Man-Band: dat is betaalbaar entertainment en livemuziek op top-niveau…!


Foto's van OneManBand HUGO! Zanger Keyboardspeler Toetsenist EntertainerSoort entertainment of bedrijf

  • Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk:

Nee