Back in Time Partyshow


Drift 32 3941 DC Doorn
0614979014 Klik om te bellen

Over Back in Time Partyshow

Waarom is Back in Time Partyshow de beste keuze voor u?

Laat ons van uw feest een succes maken! Meer dan 30 jaar ervaring in het muzikaal omlijsten van de meest uiteenlopende feesten waaronder Bruiloft - Bedrijfsfeest - Dance Classics - Vaud Veesd - Verjaardag - Vaud Kersdveesd en Après Ski

Meer over Back in Time Partyshow:

Wij zijn twee DJ's die al dusdanig lang met elkaar samenwerken dat we elkaar perfect aanvoelen, dit betekent voor jou dat er een team staat dat maar één doel heeft: van jouw feest een succes maken. Met behulp van professioneel licht en geluid en een zeer representatieve witte DJ booth wordt niet alleen het geluid, maar zeker ook het plaatje compleet. Geen plaatjesdraaiers, maar sfeerbouwers!

Wat kan Back in Time Partyshow u bieden?

Je organiseert een feest, laat niets aan het toeval over en één ding staat vast; het moet een feest worden waar je gasten nog lang met enthousiasme over na zullen praten.

Natuurlijk ken je vast wel iemand met een laptop en spotifylijstjes die voor een paar centen je feest wil komen opluisteren. Natuurlijk kun je hier voor kiezen, maar veel muziek hebben is iets anders dan een publiek kunnen 'lezen' en weten wanneer je welke sfeer en stijl gaat brengen op een avond.

Lees dan verder hoe wij van elke feestavond een succes maken op muzikaal gebied. Allereerst maken we een afspraak met je of jullie om de avond door te spreken, tijdens dit gesprek kijken we naar jouw beeld van de avond, het soort publiek, de do's en dont's. Het is tenslotte jouw feest en onze taak dit geslaagd te maken.

Wij beschikken over een zeer uitgebreide muziekcollectie, maar belangrijker nog, de kennis van de tracks en de stijlen en hoe en wanneer ze te draaien op de avond. Dance Classics, TOP-40, Nederlandstalig, Apres Ski, Rock&Roll, House, Ska, Reggae, you name it we play it!

Natuurlijk beschikken we over professionele, representatieve apparatuur en last but not least, twee mega enthousiaste DJ's met een schat aan ervaring, opgebouwd vanaf eind jaren 70! Nu zul je inmiddels wel denken "dat zal wel een vermogen kosten". Daag ons maar uit, je zult verbaasd zijn over de tarieven! We hopen ook jouw feest tot een succes te maken!

Wie gingen u voor?

We hebben inmiddels klanten in heel Nederland, waaronder een aantal van de Waddeneilanden en ook in Belgie hebben we inmiddels een paar keer een feest opgeluisterd.

Een aantal locaties waar wij de afgelopen jaren de muziek hebben verzorgd zijn o.a.:

- Bistro Belle Oud-Zuylen

- Allurepark De Lucht Renswoude

- De Oranjerie Huis Doorn

- Sport- en Cultuurcentrum De Binder Leersum

- Eetcafé Onder de Pannen Doorn

- Cafe Eddie's Houten

- Restaurant/Zalencentrum De Engel (Oude Dorp) Houten

- Kasteel Kerckebosch Zeist

- Hotel Bergse Bossen Driebergen

- 't Jagershuys Zeist

- Het Beauforthuis Zeist

- Buitenhuis Albanera Ospel

- Centraal Museum Utrecht

- Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

- Kasteel de Hooge Vuursche

- Cafe De Keizer Doorn

- Wereld van Verschil Leersum

- Camping Meck Maarsbergen

- Brocante Doorn

- Jachthuis Beukenrode Doorn

- Alpe D'Huez AD6, bocht 2 (Frankrijk)

enz.....

Foto's

Standaard show

Back in Time Partyshow in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Diverse artiesten
Drive-in-show
Muziek

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Back in Time Partyshow


Drift 32 3941 DC Doorn
0614979014 Klik om te bellen