ArtiWorld


Rosa Luxemburgstraat 10 6663 LB Lent / Nijmegen
040 232 9000 Klik om te bellen

Een zeer groot aanbod van sprekers & dagvoorzitter
Een zeer groot aanbod van tape-artiesten en acts
30 jaar ervaring. Altijd binnen 24 uur een reactie

Over ArtiWorld

Geachte lezer,

Artiesten- en sprekersbureau ArtiWorld (www.artiest.nu) zorgt inmiddels bijna 30 jaar voor de juiste spreker, BN'er, act, artiest, DJ of band voor uiteenlopende feesten en evenementen door heel Nederland. Vele duizenden tevreden opdrachtgevers gingen u voor.
Op een overzichtelijke site treft u ruim duizend bekende Nederlandse sprekers, dagvoorzitters, (tape)artiesten, bands en overig entertainment aan.
En vindt u niet meteen wat u zoekt, bel ons dan even!
We zijn u graag van dienst en doen ons uiterste best u te helpen aan de juiste artiest/spreker/act.

Graag tot mails/sprekens!

Mark J. Lambregts
Oprichter/eigenaar/direkteur

=========================================================================================

Enkele reakties van eerdere opdrachtgevers:

@ De heer Peter van Zeijl, voorzitter Westlandse Auto Club Het Barrel, over een optreden van cabaretier/presentator/ schrijver Sjaak Bral tijdens de 10-jarige jubileumbijeenkomst van de Westlandse Auto Club Het Barrel, op zaterdagavond 8 april 2017 in partycentrum de Rank in De Lier (Zuid-Holland) ;

Geachte heer Lambregts,
Wij konden voor ons 10 jarig bestaan op 8 april 2017 j.l. Sjaak Bral boeken via uw organisatie. Sjaak was ca. 20 minuten voor de aanvang aanwezig en wij hadden de gelegenheid om hem globaal in te lichten over het wel en wee van onze vereniging. Hij is een heel prettig persoon om mee te werken en was goed op de hoogte van de streek en de eigenaardigheden van de mensen uit  het Westland.
Op adequate wijze paste hij deze kennis aan en gaf een origineel en passend optreden op maat. Dit leidde ertoe  dat hij al snel de lachers op z’n hand had. Onze leden hebben genoten van het optreden maar ook van het feit dat Sjaak nog even gezellig een glaasje mee dronk en hier en daar aan tafel aanschoof.
Dank voor het optreden en de organisatie daarvan.
Met vriendelijke groet,
Peter van Zeijl,
voorzitter Westlandse Auto Club Het Barrel
---

@ De heer Henk Dits,  uitvoerend secretaris Netherlands Academy of Technology and Innovation, over een optreden van Marielle Tweebeeke  tijdens een congres met 250 genodigden op dinsdagmiddag 1 november 2016 in de Ridderzaal van het Binnenhof in Den Haag ;

Beste Mark,
Mariëlle Tweebeeke is vooral bekend als televisiepresentatrice, maar ik wil je graag laten weten dat zij ook een uitstekende dagvoorzitter is. Zij was dagvoorzitter op onze Innovatieconferentie op het Binnenhof. Het thema was de transformatie die de industrie nu doormaakt en de kansen voor Nederland voor wat betreft nieuwe bedrijvigheid, industriële productie en werkgelegenheid. Een belangrijk maar niet eenvoudig thema dat Mariëlle indrukwekkend snel heeft opgepakt.
Door haar charmante optreden en interventies bracht ze extra samenhang en sfeer in de conferentie.
Dat is een hele prestatie en ik heb alleen maar lovende reacties op haar optreden gekregen.
Vriendelijke groet,
Henk Dits
Uitvoerend secretaris Netherlands Academy of Technology and Innovation
---

@ Mevrouw Anne Verschraagen van EMMA Experts in Media en Maatschappij over een filmproductie met daarin een optreden van acteur Martin van Waardenberg, voor een congres met als deelnemers kamerleden, ministeries, bestuurders, over ‘een nieuwe visie op de leefbare stad, waarin mobiliteit en bereikbaarheid hand in hand gaat met groen in de stad’, gehouden op vrijdag 8 juli 2016 in Amsterdam ;

De geproduceerde video van Martin van Waardenberg is goed ontvangen op de conferentie, leuke manier om zo de pitches te onderbreken en met humor een aantal zaken aan de orde te stellen. Van mijn collega’s heb ik begrepen dat het opnemen van de video goed is verlopen en al met al zijn we er dus heel tevreden over. En leuk om met Martin van Waardenberg te kunnen werken uiteraard. Onze opdrachtgever bij de gemeente Rotterdam is helemaal fan van Martin van Waardenberg, dus voor hem nog leuker : (al heeft hij hem jammer genoeg niet ontmoet, dat lukte niet op de opnamedag).
Met vriendelijke groet,
Anne Verschraagen
---

@ Mevrouw Manon Haars van Bouwbedrijf B. Desaunois bv over een optreden van Jack van Gelder tijdens het 125-jarig bestaan op donderdagavond 7 april 2016 in Restaurant De Paus in Lutjebroek ;

Mede door de spontaniteit en humor van Jack van Gelder is onze feestavond voor ons en onze opdrachtgevers een zeer geslaagde avond geworden. Wij willen Mark Lambregts van Artiest.nu hartelijk bedanken voor de fijne bemiddeling in deze.
Met vriendelijke groet,
Manon Haars
---

@ De heer Mike Verschuur, directeur van Carbon Events, over optredens van o.a. Glennis Grace, Antje Monteiro en tafelgoochelaar Peter Woerde tijdens een groot jubileumfeest, het 90 jarig bestaan HSF Logistics op de boot Oceandiva aangemeerd in Nijmegen;

Ik wil ArtiWorld bedanken voor het adviseren en boeken van 3 toppers; De tafelgoochelaar, Glennis Grace en Antje Monteiro. In het speciaal wil ik graag Antje Monteiro bedanken. Wat een ontzettend leuke, open, spontane vrouw! Ik ga haar zeker vaker inzetten, want ben echt fan van haar geworden! Ze deed het leuk, zag er goed uit, stond overal voor open en was bovendien ook nog erg goed in presenteren ;-). Glennis Grace heeft ruim 30 minuten gezongen en iedereen was laaiend enthousiast. Bovendien is ze ook met iedereen op de foto gegaan en blijft haar optreden toch de hit van de avond! De tafelgoochelaar was ook prima op tijd, werd goed ontvangen en is bij het aanleggen weer van boord gestapt. Kortom, ik kijk met een positief gevoel terug op deze mooie grote partij. Bedankt voor alle adviezen en hulp inzake het entertainment gedeelte.
---

@ De heer prof. dr. W. B.H.J. van de Donk, Commissaris van de Koningin in de Provincie Noord-Brabant over een optreden van het Philips Symfonisch Blaasorkest tijdens het 40-jarig jubileum van het provinciehuis:

“Geachte heer Lambregts, namens het Bestuur van de provincie Noord-Brabant dank ik u hartelijk voor uw aanwezigheid bij de viering van het 40-jarig bestaan van het provinciehuis en de huldiging van onze drie Brabantse ereburgers Guus Meeuwis, Gerard van Maasakkers en DJ Tiësto. Dankzij uw aanwezigheid en het geweldige optreden van het Philips Symfonisch Blaasorkest is het een heel bijzondere avond geworden.
Wij denken met groot genoegen terug aan deze zeer speciale viering.
Ik verzoek u mijn dank aan de dirigent en zijn orkestleden over te brengen.”

Foto's

Banner artiest.nu
Wheel Sensation
Dagvoorzitter-gespreksleider-interviewster Clairy Polak. Fotograaf  Lilian van Rooij
Artiest.nu banner

ArtiWorld in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Artiestenbureau
Band
BNer
Cabaret
Clowns
Diverse artiesten
Dj
Drive-in-show
Evenementenbureau
Kinderentertainment
Muziek
Organisatiebureau
Sprekers

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo ArtiWorld

ArtiWorld

ArtiWorld


Rosa Luxemburgstraat 10 6663 LB Lent / Nijmegen
040 232 9000 Klik om te bellen