Artist Agency Nederland


Steenbergerwijk 43 7701 RA Dedemsvaart
0523208007 Klik om te bellen

Over Artist Agency Nederland

Eenvoudig artiesten boeken

Bij Artist Agency Nederland bent u aan het juiste adres wanneer het gaat om het boeken van de beste artiestenbands die ieder evenement compleet op zijn kop weten te zetten en entertainment waar de vonken van af spatten!

Altijd de juiste prijs

Artist Agency Nederland garandeert u altijd de juiste prijs voor uw artiest. Dit kunnen wij u beloven omdat we samenwerken met vrijwel alle artiesten en bands, of in direct contact staan met hun management. Ergens anders goedkoper gezien? Laat het ons weten en we zoeken het graag voor u uit!

Persoonlijke service

Onze service gaat verder dan alleen een snelle en correcte afhandeling van uw boeking. We denken actief met u mee bij het maken van uw programmering en komen graag bij u op bezoek om u te voorzien van persoonlijk advies.  Verder is er vrijwel altijd een medewerker van ons op locatie aanwezig op de dag van de boeking, om er samen met u voor te zorgen dat het optreden verloopt zoals het bedacht is. Wij laten u graag ervaren dat we staan voor wat wij doen: een succes ervaring maken van ieder evenement, groot of klein!

Foto's

Artist Agency Nederland

Artist Agency Nederland in het kort

Soort entertainment of bedrijf

Artiestenbureau
Band
Diverse artiesten
Drive-in-show
Evenementenbureau
Facilitair Bedrijf
Muziek
Organisatiebureau
Verloningsbureau

Aan huis / op specifieke locatie mogelijk

Ja

Onze locatie

Artist Agency Nederland


Steenbergerwijk 43 7701 RA Dedemsvaart
0523208007 Klik om te bellen