Delftsblauw Poffertjeskraam

Met een typisch Delftsblauw patroon valt deze setting enorm op. Een gezellige knusse uitstraling en neemt niet te veel plek in. 2 meter breed, 2,5 meter diep.
De zoete geur van poffertjes ruik je meestal al van ver.

Passend bij een Ik Hou van Hollands themafeest, zorghuizen of wanneer u buitenlandse gasten ontvangt, op een markt, overal eigenlijk. Voor een buiten locatie kunnen we een tentje mee nemen.

De poffertjes bakker onderscheid zich door een mooie broek en met een Delftsblauw giletje en koksmuts. De bakker is een entertainer van beroep en daardoor komt er een andere sfeer erbij dan alleen maar bakken van de poffertjes. Een gezellig praatje hoort er natuurlijk ook bij.

Referentie Douane Dag Brussel: "We zijn dik tevreden over de poffertjeskraam en Ron als bakker. Het was een groot succes."

Ons dochterbedrijf is gespecialiseerd in entertainment waarbij de sferen terug gebracht worden naar vroeger. Voor even terug naar Grootmoederstijd. Met typetjes, catering, straattheater, muzikanten, Oude Ambachten, Nostalgische Fotoshoots en meer. Beleef de herinneringen opnieuw.

Feesten waarbij uw gasten met een lach naar huis gaan en waar nog weken over gesproken wordt. Dat geeft een kick! Zowel voor u als voor ons.

Al in de 18e eeuw werden poffertjes in kookboeken genoemd. Ook wel bollebuisjes of broedertjes genoemd. 

Op February 22, 2024