All-4-Music Events

All-4-Music Events is sinds december 2010 actief als allround drive-in show en inmiddels een begrip in regio Rotterdam (Zuid Holland)

De sfeer op uw feest bepaalt hoe uw gasten zich voelen. Gelukkig zijn er anno 2016 ontzettend veel opties om de gewenste ambiance te verwezenlijken. Aankleding, entertainment, licht en geluid afgestemd op uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. Pak bijvoorbeeld uit met een uitgebreid lichtplan met lasershow en een jonge hippe DJ en MC, of houd het ingetogen met rustige verlichting en gezellige achtergrondmuziek. U bepaalt de sfeer en muziek, wij brengen het tot leven! Zo creëren wij samen met u een evenement op maat!

Ons team is jong, dynamisch en ervaren. Om onze professionaliteit te garanderen, is er altijd een contactpersoon van All-4-Music Events die voor u klaar staat. Deze persoon is uw aanspreekpunt, leidt het feest in goede banen en zorgt dat u niet voor verrassingen komt te staan!

Werkwijze in -5- stappen -1- indienen offerte-aanvraag via website, -2-Telefonisch gesprek over aanvraag, -3-persoonlijk gesprek op onze loods of bij uw thuis of op locatie. -4- uitwerking op gespreksverslag. -5- voorbereiding.

Zien onze webiste voor meer informatie zoals werkwijze, foto's feedbacks etc.

Op January 15, 2018