Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

All-4-Music Events

All-4-Music Events is sinds december 2010 actief als allround drive-in show en inmiddels een begrip in regio Rotterdam (Zuid Holland)De sfeer op uw feest bepaalt hoe uw gasten zich voelen. Gelukkig zijn er anno 2016 ontzettend veel opties om de gewenste ambiance te verwezenlijken. Aankleding, entertainment, licht en geluid afgestemd op uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. Pak ...

Lees meer >>

Op 15 januari 2018

Genante tikfouten bij Eurovisie Songfestival

Een letter W heeft bestuurders van de Duitse stad Düsseldorf het schaamrood op de kaken bezorgd. Voor de gasten van het Eurovisie Songfestival op 14 mei had de stad een boekje gedrukt met activiteiten.

Lees meer >>

Op 28 april 2011

Within Temptation op 1 in USA en UK

Het nieuwe album van de rockers van Within Temptation lijkt een hit te worden. De plaat komt zowel in de Amerikaanse als de Engelse charts op de eerste plaats binnen. Dat laat Sony Music NL weten.

Lees meer >>

Op 29 maart 2011

Sylvie van der Vaart is Mediavrouw van het jaar

Sylvie van der Vaart heeft dit weekeinde in Duitsland een belangrijke televisieprijs gewonnen. De presentatrice van de programma’s als Das Supertalent en Let’s Dance werd uitgeroepen tot Mediavrouw van het jaar.

Lees meer >>

Op 28 maart 2011

Gone with the wind uitgeroepen tot beste film

''Frankly, my dear, I don't give a damn", is door 500.000 mensen uitgeroepen tot de beste filmquote allertijden. De zin komt uit het epos dat werd uitgeroepen tot beste film: Gone with the wind, uit 1939.

Lees meer >>

Op 24 maart 2011