Artikelen over entertainment

Wedding Show Remote Rental BV

DE PROFESSIONELE BRUILLOFT DJ & LICHTTECHNICUS De ervaren bruiloft DJ zorgt voor de juiste interactie met het publiek, proeft de sfeer, voelt de wensen van uw gasten feilloos aan en speelt hier direct op in. De lichttechnicus is verantwoordelijk voor een sfeer- en stijlvolle lichtshow die perfect aansluit bij de muziek. De juiste sfeer en opbouw wordt gecreëerd door het perfecte ...

Lees meer >>

Op 12 september 2018

Waarom teambuilding belangrijk is

Er zijn meerdere redenen waarom een bedrijf moet kiezen voor een teambuildingsdag. Het is in ieder geval een feit dat teambuilding je werknemers enorm ten goede zal komen, de sfeer op de werkvloer zal verbeteren en de communicatie positief zal beïnvloeden. Hieronder zijn meerdere redenen te vinden waarom een bedrijf moet investeren in teambuilding, vervolgens geven we een aantal voorbeelden van ...

Lees meer >>

Op 23 augustus 2018

All-4-Music Events

All-4-Music Events is sinds december 2010 actief als allround drive-in show en inmiddels een begrip in regio Rotterdam (Zuid Holland)De sfeer op uw feest bepaalt hoe uw gasten zich voelen. Gelukkig zijn er anno 2016 ontzettend veel opties om de gewenste ambiance te verwezenlijken. Aankleding, entertainment, licht en geluid afgestemd op uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement. Pak ...

Lees meer >>

Op 15 januari 2018

Genante tikfouten bij Eurovisie Songfestival

Een letter W heeft bestuurders van de Duitse stad Düsseldorf het schaamrood op de kaken bezorgd. Voor de gasten van het Eurovisie Songfestival op 14 mei had de stad een boekje gedrukt met activiteiten.

Lees meer >>

Op 28 april 2011

Within Temptation op 1 in USA en UK

Het nieuwe album van de rockers van Within Temptation lijkt een hit te worden. De plaat komt zowel in de Amerikaanse als de Engelse charts op de eerste plaats binnen. Dat laat Sony Music NL weten.

Lees meer >>

Op 29 maart 2011